• Ново
Колелото на тролей COLiJOL, Гумени Колела, Тежки Въртящи се колела със спирачка, 100 мм, по-Черно колело за количка, максимална Товароносимост-200 кг, Комплект от 4 /Спирачк?

Колелото на тролей COLiJOL, Гумени Колела, Тежки Въртящи се колела със спирачка, 100 мм, по-Черно колело за количка, максимална

Rating 
BGN 44.93

Сума
Налично за поръчка

● Floorion -Метална конструкция, пода на вашия дом от полиуретан, която е лесно да се движат ● Комфорт Има изобилие от възможности за пазаруване, които можете да изберете според вашите нужди и лесна инсталация. ● Тихо въртене прецизна лагери на въртящи се колела и на вала осигуряват гладкост, той може да се въртят плавно и безшумно. ● Лесно сменяеми мебелни колела, Ако те могат да бъдат повредени или с тях е трудно да се работи, ние можем да направим вашите мебели по-гладка от всякога. ● Дълъг живот устойчив на абразия, издръжлив, с добра механична якост, ниско износване и възможност за повторно използване, ефективно намаляване на спортен дисбаланс, товароподемност колела 200 кг. ● Floorion -Метална конструкция, пода на вашия дом от полиуретан, която е лесно да се движат. ● Комфорт Има изобилие от възможности за пазаруване, които можете да изберете според вашите нужди и лесна инсталация. ● Тихо въртене прецизна лагери на въртящи се колела и на вала осигуряват гладкост, той може да се въртят плавно и безшумно. ● Лесно сменяеми мебелни колела, Ако те могат да бъдат повредени или с тях е трудно да се работи, ние можем да направим вашите мебели по-гладка от всякога. ● Дълъг живот устойчив на абразия, издръжлив, с добра механична якост, ниско износване и възможност за повторно използване, ефективно намаляване на спортен дисбаланс, товароподемност колела 200 кг. ● Дискове могат да бъдат инсталирани на дъното на мебели и могат лесно да бъдат преместени от точка а до точка Б. Широко се използват, са подходящи за дома, училище, болница, супермаркет и т. Заглавие : колелото Или Материал : неръждаема стомана + полиуретан Товароподемност : 4 / Ролки имат товароподемност 200 кг Функция : Въртене на 360 градуса/Амортисьор/спирачка с Диаметър : 100 mm (2 инча) с Щепсел : 25 мм Височина на квадратен отвор в тръбата : 45 мм, 85 мм Съвети : за Обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси относно тази покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим Отговор в рамките на 24 часа.Всички продукти идват в естествената си форма и се измерва ръчно.От ъгъла на снимане, осветлението и на дисплея са неизбежни леки хроматични аберации и грешки.Моля, обърнете се към самия продукт 100% гарантирано удовлетворение, това е обещание, вашето удовлетворение ни е желанието, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория