• Ново
Подаръчен Комплект BESTonZON 6 бр. Дръжка За Пътуване, Преносимо Съхранение, Домашна Вилица, Прибори за хранене, Стоманени Пръчици за Хранене с Лъжица, Дърво, Метал, Множ?

Подаръчен Комплект BESTonZON 6 бр. Дръжка За Пътуване, Преносимо Съхранение, Домашна Вилица, Прибори за хранене, Стоманени

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Лъжица за сервиране на вечеря : най-добрият избор за ежедневна употреба, пътуване, къмпинг, рекламни подаръциПръчици за хранене от неръждаема стомана : прибори за хранене са достатъчно леки за носене, може да се съхранява в калъф и формулиране на улицата по време на пътуване, на пикник и т. Пътна прибори с футляром : Изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана и дърво, което я прави здрава и красива.Комплект прибори за хранене сребро за еднократна употреба : Тези прибори за хранене от неръждаема стомана с дървени дръжки добре проектирани, за да се гарантира добър захват. гладка повърхност с подходящо тегло, не е прекалено тежка и не е твърде лесно.Списък на пакетите 1 x Пръчици за хранене 1 x Лъжица 1 x калъф Характеристики - Материал : Неръждаема стомана и дърво. - Размер на пръчици за хранене : прибл. 19,5 виж - прибори за хранене са достатъчно леки за носене, може да се съхранява в калъф и носят със себе си при пътуванията, на пикник и т. - Размер калъф : приблизително 21 х 5.5 виж - Произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана и дърво, което ги прави здрави и красиви. - Размер на вилиците : приблизително 19 х 2,3 виж - най-добрият избор за ежедневна употреба, пътуване, къмпинг, рекламни подаръци. - Тези прибори с дръжки от неръждаема стомана и дърво е добре проектирана, за да осигури добър захват. - Гладка повърхност с подходящо тегло, не е прекалено тежка и не е твърде лесно. - Размер лъжици : приблизително 19х4 виж - Цвят : както е показано на фигурата.Информация за стоки пътна прибори с футляром Те са напълно подходящи като подарък за изпращане на членове на семейството, приятели, роднини и т. за многократна употреба набор от прибори за хранене сребро Подходящ за офис, кола, къмпинг, скаути, каравани, почивка и много други.Лъжица за сервиране на вечеря Нашият висококачествен комплект лъжици, пръчици за хранене и калъф за съхранение, стилен, уникален и достъпен.Пръчици за хранене от неръждаема стомана, безопасни за храни от неръждаема стомана 304, за приготвяне на спагети, супи, ориз и десерти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория