• Ново
Декор на работния плот Abaodam на Чаши за Шампанско, Реколта Чаша Средновековния Готически Купа Кралски Купи Олтар Купа, Купа на Меден Златен Декоративен Будизма Купа?

Декор на работния плот Abaodam на Чаши за Шампанско, Реколта Чаша Средновековния Готически Купа Кралски Купи Олтар Купа,

Rating 
BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

РЕЛИГИОЗНАТА КУПА за жертвоприношения - МЕДНА СВЕЩЕНИ купата Висококачествен меден материал и изящна изработка изработка правят тази купа за отрасъла дълготрайни за продължителна употребаСРЕДНОВЕКОВЕН КУПА-ПОТИР - Изработен е от висококачествени и устойчиви на медни материали, незаменим инструмент викканского на ритуала.МЕТАЛНА ЧАША ЗА ВИНО-ЧАША за СВЕТЕНА вода, Чаша за магьосничество, Олтар купа, Купа за магьосничество, Месинг чаша за вино, този мед купа е проектиран така, че до него е лесен достъп и има скромна капацитет.Средновековна чаша е много подходящ за декорация на дома, може да се създаде уникална художествена атмосфера.Медно украшение лесно избледняват и е здрава, може да послужи много добре.Чаша ЗА ВИНО с релефни-БУДИСТКИ АЛТАРНЫЙ КУПА, Средновековния готически купа, Медни чаши за вино, чаша за предлагане на вода - за вашето семейство и приятели, които вярват в будизма.Пратката включва 1 х медна чаша Характеристики -Цвят : златни чаши, за да се жертват -Материал : медна нежна свещената чаша-Размер : 5,50 X4,00 X4,00 см/2,16 X1,57 X1 комплект чаши за вино-местен автомобил тип купе с 2. - Тази медна чаша с особен външен вид-чудесен подарък за любителите на източните божества и восточноазиатских култури, будистки чаша. - Чаша мед се използва в къщи или в храма, че е удобно и практично ретро-чаша за вино. - Този мед в чаша за вино, устойчиви на стареене, не избледнява лесно и е по-ярък цвят мед свещени купи. - Висококачествен меден материал и изящна изработка, тази чаша за отрасъла трайни за дълго използване като чаши за напитки. -Уникален външен вид прави тази на храмовия купата gourmet, която ще се превърне в прекрасно украшение за поклонение пентаграмме.Информация за стоки, Медна чаша за поднасянето Това е така, защото нашата чаша за светена вода може да отговори на вашите нужди.чаша за вода Ако търсите луксозно и с уникална купа за светена вода, тогава тук. настолна чаша за вино Изискано на умения, умения глоба осветяване на повърхността, структурата добре се вижда.чаша за подаване на вода е Направена от висококачествен материал, практичен и трайни за дълго използване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория