• Ново
Баня Тоалетна и Писоар за Мъжки Вик, Интелигентен Сензор за Измиване последна дума в писоар от Неръждаема Стомана, монтиран на стената Писоар, Скрит Интелигентен С?

Баня Тоалетна и Писоар за Мъжки Вик, Интелигентен Сензор за Измиване последна дума в писоар от Неръждаема Стомана, монтиран

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

1 Висококачествен материал : Писоар е направена от дебел лист неръждаема стомана 304, за устойчиво на корозия, с висока носеща способност, трайни и трайни, твърди леене.Ъгъл gold R не отрязва ръцете, като запазва красотата и избягване на порязвания. ИНТЕЛИГЕНТНА зачервяване на СЕНЗОРА : Скрит сензор последна дума в писоар от неръждаема стомана може да следи горещи вълни в зависимост от честотата на използване, ефективно се избягва загуба на водни ресурси, а автоматично устройство за измиване на последна дума в писоар със сензор осигурява невероятно удобство в живота си. ПРИЛОЖИМИ СЦЕНАРИИ : Стенни писсуары от неръждаема стомана са лесни, по дизайн, са оборудвани с аксесоари и лесни за почистване.Те са широко използвани в барове, затворите, на кораби, влакове и на други места. ♥ Лесна инсталация : Писоар от неръждаема стомана се монтира на стената, а задната част се закрепва за стена, която можете да закачите на стената и свързване към впуску и източване на водата. ♥ Без покупки : Обслужване на клиентите винаги ни е първото важно нещо, когато го получите, ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас по пощата за първи път, на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 12 часа. Висококачествен материал : Писоар е направена от дебел лист неръждаема стомана 304, за устойчиво на корозия, с висока носеща способност, трайни и трайни, твърди леене.Ъгъл gold R не отрязва ръцете, като запазва красотата и избягване на порязвания. ИНТЕЛИГЕНТНА зачервяване на СЕНЗОРА : Скрит сензор последна дума в писоар от неръждаема стомана може да следи горещи вълни в зависимост от честотата на използване, ефективно се избягва загуба на водни ресурси, а автоматично устройство за измиване на последна дума в писоар със сензор осигурява невероятно удобство в живота си. ПРИЛОЖИМИ СЦЕНАРИИ : Стенни писсуары от неръждаема стомана са лесни, по дизайн, са оборудвани с аксесоари и лесни за почистване.Те са широко използвани в барове, затворите, на кораби, влакове и на други места. ♥ Лесна инсталация : Писоар от неръждаема стомана се монтира на стената, а задната част се закрепва за стена, която можете да закачите на стената и свързване към впуску и източване на водата. ♥ Без покупки : Обслужване на клиентите винаги ни е първото важно нещо, когато го получите, ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас по пощата за първи път, на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 12 часа. 一一一一一☆☆☆ Ви засяга голямо разнообразие от продукти? .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория