• Ново
Набор от Прецизни отвертки Brrnoo, Дръжка на отвертка, с 5 Прецизионными за бита, Набор от инструменти за ремонт на телефон, Очила, часовници, очила, очила, Електроника, ?

Набор от Прецизни отвертки Brrnoo, Дръжка на отвертка, с 5 Прецизионными за бита, Набор от инструменти за ремонт на телефон,

Rating 
BGN 4.16

Сума
Налично за поръчка

На разположение са пет вида отвертки, които да отговарят на вашите нуждиМоже да се използва в мобилните телефони, е подходящ за Motorola/Nokia/Samsung/Sony/ i Phone и т., изящна изработка прави точна по размер.Изработен е от висококачествена хромованадиевой стомана, която е трайна и трайни за дълго използване.Лесен и удобен за носене и използване.Характеристики : 1. На разположение са пет вида отвертки, които да отговарят на вашите нужди. Може да се използва в мобилните телефони, е подходящ за Motorola/Nokia/Samsung/Sony/ i Phone и т. Изящна изработка прави точна по размер. Изработен е от висококачествена хромованадиевой стомана, която е трайна и трайни за дълго използване. Лесен и удобен за носене и използване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Ръчни инструменти Материал : хром-ванадиевая стомана Допълнителен цвят : златен, червен, син, зелен, лилав Тегло : прибл. Тип отвертка 34g : T5, T6, крестообразная (1,5), за фуги (1,5), петоъгълна (0,8) Отвертка T5 : за телефони Motorola / Nokia.Отвертка с върха T6 : Nokia телефони / Motorola / Samsung / Sony Ericsson.Филипс отвертка : телефони на Samsung и за японски или национални мобилни телефони.Накрайник отвертка : за играчки и други домакински уреди.Отвертка Pentacle : специално за задния капак на i Phone.Списък с пакети : 1 * Дръжка на отвертка, 5 * отверточные бита.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hand Tools
Material:
Chrome Vanadium Steel
Optional Color:
Gold, Red, Blue, Green, Purple
Weight:
Approx. 34g
Screwdriver Bit Type:
T5, T6, Cross (1.5), Slotted (1.5), Pentacle (0.8)
T5 bit screwdriver:
for Motorola / Nokia phones.
T6 bit screwdriver:
for Nokia / Motorola / Samsung / Sony Ericsson phones.
Cross screwdriver:
for Samsung phones and for Japanese or domestic mobile phones.
Slotted screwdriver:
for toys and other appliances.
Pentacle screwdriver:
specially for iPhone back case.
Package List:
1 * Screwdriver Handle:
5 * Screwdriver Bits:

Подобни продукти в категория