• Ново
Hoshen 6 бр. вилица за шоколад с дървена дръжка от неръждаема стомана, вилицата за фондю, вилица сирене, плодов десерт, вилица за барбекю, кухненски инструмент (6 цвята)

Hoshen 6 бр. вилица за шоколад с дървена дръжка от неръждаема стомана, вилицата за фондю, вилица сирене, плодов десерт, вилица

Rating 
BGN 4.20

Сума
Налично за поръчка

Изискан дизайн : вилица е изработена от неръждаема стомана и кръгла дървена дръжка, добра стабилност и лекота на използванеГолямо количество : 6 вилици за горещи тенджери с диаметър 9,44 инча (24 см), общо 6 цвята, различни цветове ще ви помогнат да се идентифицират лесно.Здрав и топлоустойчива : здрав, и добре направен, е достатъчно дълъг, за да се гарантира сигурността без отопление дръжка; добра устойчивост на топлина и не се огъват, когато вилица нещо държи.Многоцелеви : като добър аксесоар за партита с топли ястия, тя може да се използва за печене на хляб, зеленчуци и месо като добавка към ежедневното приемане на храна.Удобни за почистване и рециклиране : за многократна употреба и лесен за почистване.Просто измийте продукт неутрален почистващ препарат, избършете водата и се съхранява в сухо място.Подробна информация за продукт : Използването на неръждаема стомана, защитена от корозия и изолационни материали може да се подобри използваемостта.Лека дървена дръжка позволява да държат ръцете си далеч от носене на ръка, не от нея затопляне. 6 броя в опаковка, висококачествени инструменти за барбекю.Много подходящ за партита с шоколадов фонтан, сирни фондю, печени на бяла ружа, пикник и къмпинг.Той многократна употреба и лесни за почистване.Просто измийте го неутрален почистващ препарат, избършете водата и поставете на сухо място.Функция : Материал : неръждаема стомана + дървена дръжка Цвят : сребърен Размер : 9,44 инча/24 см, 9,44 инча/24 см Дължина на дръжката : 3,14 инча (8 см) Забележка : 1. За деца, моля, използвайте под надзора на възрастни. Моля, съхранявайте на сухо след почистване за следваща употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория