• Ново
Универсални C-Образни Скоби за монтаж в шкаф, 2 бр. Тежки Скоби за монтаж в чекмеджето от мебелната стомана Отпред, Гъвкав дизайн употреба за пробиване на дупки за ле?

Универсални C-Образни Скоби за монтаж в шкаф, 2 бр. Тежки Скоби за монтаж в чекмеджето от мебелната стомана Отпред, Гъвкав

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Нашата C-образна скоба е изработен от алуминиева сплав, трайно, лесно и удобно в переноске, с използване на процеса на електростатично пръсканеЕлегантен и красив външен вид, без чеп.Лесно се прикрепва към всяка отделна маса, тележкам, скамейкам, работни маси, стойкам, подголовникам с помощта на скоби и т. В алуминиеви c-образни скоби се използва нескользящая уплътнението е гумена, актуализирани гумени облицовки за детайли затягане предотвратява увреждане на повърхността на гардероба по време на инсталацията.Лека затяжка и подравняване на входовете на рам шкафове, а също и гъвкави направляващи за пробиване за предварително пробиване и монтаж на винтовете ще събрание на плавна и лесна.Професионални скоби за кабинет позволяват да се направи инсталацията за броени минути. 【Материали с високо качество】 Нашия C-образна скоба е изработен от алуминиева сплав, здрав, издръжлив, лек и удобен, в переноске, с използване на процеса на електростатично пръскане.Елегантен и красив външен вид, без чеп. 【Идеален за дърводелски】 Лесно се прикрепва към всяка отделна маса, тележкам, скамейкам, работни маси, стойкам, подголовникам с помощта на скоби и т. 【Противоскользящий дизайн】Алуминиеви c-образни скоби се използват нескользящую гумена шайба, актуализирани гумени облицовки за детайли затягане предотвратява увреждане на повърхността на гардероба по време на инсталацията. 【Лесна и бърза инсталация на шкафа】 Лека затяжка и подравняване на входовете на рам на тоалетна, както и гъвкави направляващи за предварително пробиване и монтаж на винтовете ще събрание на плавна и лесна.Професионални скоби за кабинет позволяват да се направи инсталацията за броени минути. 【Широкото използване на】 Перфектни аксесоари за различни проекти, вътре и извън дома, както и за по-малки и по-големи проекти.Това незаменими инструменти за хобита-бродерия, рисуване, дърворезба, каменна зидария, работа на метал, дърво и дори снимки.Този набор от крепежни елементи C е незаменим инструмент за лепене, забиване на пирони, заваряване, рязане, огъване и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория