• Ново
ADT-LINK R27SF U. 2 NVMe SSD до PCI-E 3,0x4 СФФ-8639 Удлинительный кабел за предаване на данни NVMe PCIe с висока скорост на предаване 8G/бит/с (30 см)

ADT-LINK R27SF U. 2 NVMe SSD до PCI-E 3,0x4 СФФ-8639 Удлинительный кабел за предаване на данни NVMe PCIe с висока скорост

Rating 
BGN 20.34

Сума
Налично за поръчка

Предимства на кабели, използването на патентован вносни тел Германия, тайван входящ конектор Lotes, высокочастотная поддръжка на PCIe 30 със стабилна предаването 8 G / bps.Различното сигнал не е автоматизиран дизайн, не е проблем на смущения при отслабване на сигнала, поради паразитной капацитет и паразитной индуктивност, а също така липсва явление микро-късо КАФЕ, издръжлив продукт.Продуктът е произведен от висококачествени материали, печатна такса е различна точност на изработката, дебелина на меден материал увеличена до 1 грам.Тел, използвани в данните, е много здрава.В мястото на заваряване на метални той е защитен от полагането на печатна платка с дебелина 3 мм и се монтира с винтове и шестигранными болтовете.Продуктът е различна дълготрайност, надеждност, устойчивост на удължаване, защита от смущения и няма да има проблеми с отламывающимися ноктите.Тел могат да се сгъват без щети за използване.Утяжеление печатна платка и як дизайн, утяжеление не се придържа към видео картата, утяжеление и удължаване на проекти улесняват инсталирането на заплати, намаляване на вероятността от повреда.Описание : Марка : ADT-Link Модел на продукта : R27 SF Име на продукта : Интерфейс SSD U. 2 до удлинителю за пренос на данни PCIEX4 Честотна лента скорост : PCIe3.0 x4 Използване на продукта : по-дълги от дължината на проводника за пренос на данни U. 2 до PCIe описание : Дължина-тел се отнася за видимата част на кабели.В комплекта не е включена печатна платка и конектор.Ограничения за употреба : Само за покупки, посочена от професионални инженери, общото използване не е подходяща и не може да се използва, обикновените купувачи не трябва да се купуват.Съвети при покупка : Задължително купувам 1 или 2 проба преди изпитването и проверката на коректността преди да си купите в големи количества.Предимство на продукта : 1. Предимства на проводници, с помощта на патентован немски внос на кабели, тайванския вносни конектор Lotes, висококачествена поддръжка на PCIe 3.0 8 G / bps стабилно предаване. Различното сигнал не е автоматизиран дизайн, не е проблем на смущения при отслабване на сигнала, поради паразитной капацитет и паразитной индуктивност, а също така липсва явление микро-късо КАФЕ, продуктът е здрава. Продуктът е произведен от висококачествени материали, печатна такса е различна точност на изработката, дебелина на меден материал увеличена до 1 грам.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория