• Ново
Бесконтактное кошчето за баня с капаци, кофа за боклук с датчик за движение, електрическото кошче за боклук, 2,5 литра, на малка кофа за боклук, перезаряжаемое водоне?

Бесконтактное кошчето за баня с капаци, кофа за боклук с датчик за движение, електрическото кошче за боклук, 2,5 литра, на малка

Rating 
BGN 16.49

Сума
Налично за поръчка

Дизайн с голям отвор, който позволява лесно да пропуснете боклукПреминете на дизайн, с тесни прорези, за да се спести място в дома си.Здрав и издръжлив материал, който е лесен и елегантен, него не е лесно да се деформира. Умно офис кошче за боклук * 1. Чанта за боклук * 1. Ръководство на потребителя * 1. ♻ Бесконтактное кофа за боклук - моля, първо зареждане (около 2-3 часа), за да използвате това автоматично кошче за боклук.След това ще светне индикатор сензор, помашите ръка, свийте коленете или пните сензор крак, за да отворите капака.В режим на датчик за движение капак на кошчето на резервоара остава отворена в продължение на 5 секунди, след което капакът автоматично се затваря.Ако ви е нужно дълго време да се отвори на капака, моля, щракнете върху иконата отваряне, с дясната страна на областта на четене, а когато трябва да я затворите, моля, щракнете отново върху иконата отваряне, с дясната страна. ♻ ОФИС бесконтактное кофа за боклук - В нашия безконтактен кошчето за боклук използва модерна технология за автоматично определяне на местоположението, капак остава отворен, ако ръцете ви са в непосредствена близост с инфрачервен сензор за движение, бързо се отваря за 0,2 секунди, капакът се отваря един бутон за лесно използване.Въвеждане на флексия в коляното позволява да се избегне огъване.Когато трябва да се отвори, просто внимателно я поставете на коленете на 12-инчови чувствителната зона над мусорным една кофа, и вие можете лесно отваряне на капака.Той е добър помощник в живота си.Който предоставя удобен потребителски интерфейс. ? ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ и само уплътняващи - Умно бесконтактное кошчето за боклук с капак има гладка повърхност и лесни за почистване, а уплътнение на капака предпазва от изтичане на миризмата от боклук кофи.Това е кофа за боклук идва с 3 безплатни ролята на торби за боклук, много изгодна сделка. ✔️ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО - Тънки бесконтактное кошчето за бани капацитет от 9,5 л / 2,5 галона позволява да се пести място и е особено подходящ за ограничени пространства или тесни интервали от време.Това е идеалният спътник за кухни, спални, офиси, детски стаи, тоалетни, кемперов, джипове и други по-малки помещения. ✔️ 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите - Ако имате проблеми с качеството или повреда при транспортиране, моля, не се колебайте да се свържете с нас.В магазина Temphyt Bong можете да се възползвате от безусловно връщане.Ние ще се погрижим за това, че клиентите получават най-най-добрия опит в извършването на покупки.Комфорт и уют за вашия дом - нашата основна грижа, и продукти TEMPHYTBONG е предназначена за подобряване качеството на живот и създаване за вас, вашите деца и домашни любимци по-красив и здравословен дом.Автоматична кошница може да направи живота си по-умен и по-удобно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория