• Ново
Магнитен лист за бяла дъска в Хладилник за Кухненско Хладилника - Органайзер за бяла дъска, сухо Изтриване Магнитен Органайзер и планиране на 11 x 17 Силен Магнит с те?

Магнитен лист за бяла дъска в Хладилник за Кухненско Хладилника - Органайзер за бяла дъска, сухо Изтриване Магнитен Органайзер

Rating 
BGN 7.33

Сума
Налично за поръчка

✔️ УСТОЙЧИВИ НА ПЕТНА на ПОВЪРХНОСТТА : Този магнитен лист за сухо изтриване проектирани така, че да му е много лесно да се почистват, той е покрит със специално покритие и тествана на това, че лесно се пере приложените голяма гумичка дори след дълъг период от време, така че не е необходимо повече вода, Windex или Лизол ✔️ БЪДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ : можете да използвате тази магнитна дъска за хладилника, за да съставят списъци със задачи, списък, бележки, списък за пазаруване, списък за пазаруване, определени срещи, лекарства и т. Всичко, което искате да запомните е, просто пишете на този магнитното лист, и никога няма да забравя. ✔️ Мощен магнитен дизайн : Нашата магнитна дъска, сухо изтриване за хладилника има силен магнит, който лесно е залепен към всяка плоска или извита магнитна повърхност, не соскальзывая и не отваливаясь, като други магнитни листове, тя също се предлага в много чист и плосък пакет, а не навита ето така. Той здраво се държи в хладилник или метална стена. ✔️ ЗДРАВ и екологично чист : Нашият електронен бял лист за хладилник произведен от специалната ПАТ-прозрачен филм, който прави повърхността силна и хомогенна, тя никога не е деформиран, не морщится, не оставя петна, разводите и остатъчните следи, така че вече не трябва да се използва хартия. ✔️ Предпоставка включва В себе си : Вие ще получите 1 чист магнитен бял лист с 6 ярки цветни магнитни маркери на сухо изтриване с тънки съвети и 1 голяма гумичка, цветове маркери черно, синьо, червено, зелено, оранжево, лилаво, сега имате цветова система за всички и във всички случаи на живота си!. ⚠️ Забележка : Моля, уверете се, че вашият хладилник поддържа магнитни елементи, преди да си поръчате нашата дъска за сухо изтриване в хладилника!. ✔️ УСТОЙЧИВИ НА ПЕТНА на ПОВЪРХНОСТТА : Този магнитен лист за сухо изтриване проектирани така, че да му е много лесно да се почистват, той е покрит със специално покритие и тествана на това, че лесно се пере приложените голяма гумичка дори след дълъг период от време, така че не е необходимо повече вода, Windex или Лизол. ✔️ БЪДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ : можете да използвате тази магнитна дъска за хладилника, за да съставят списъци със задачи, списък, бележки, списък за пазаруване, списък за пазаруване, определени срещи, лекарства и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория