• Ново
Калъф за игрален контролер Alquar за Airpods 3rd -2021, Уникален гейм контролер PS5, Модни Стръмни Противоударные Силиконови Аксесоари, Защитен Кожен Калъф за тийнейджъри, Мом?

Калъф за игрален контролер Alquar за Airpods 3rd -2021, Уникален гейм контролер PS5, Модни Стръмни Противоударные Силиконови

Rating 
BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

Плавен дизайн на отваряне и затваряне на оригиналната машина, е лесно да се премахват и се връщаАко се притеснявате за избора на подаръци за семейството и приятелите си, можете да изберете този защитен калъф.Този калъф air шушулките е в съвсем нов стил и ярки цветове, много е сладък и специален, независимо от това, какъв подарък за празник, това е добър избор. 1 * Калъф за игрален контролер Airpods 3. 1 * Cartoony висулка. 1 * Пръстен Ps5. 1 * Ключодържател. 1 * Защита от загуба на въже. 1 * Държач за часа.Силиконов материал премиум-клас, траен, нетоксичен, супербуферный, удароустойчив и защитава от падане.Изработен от висококачествен силикон, осигурява защита от надраскване без да се добавя никакви допълнителни обеми.Лесно почистване-продължителна употреба -Траен като нов -Нетоксичен и безвкусен. 【Сладък забавен cartoony дизайн】 Силиконов защитен калъф 3 D Сладко забавни за игра контролер Ps5 е съвместим с калъф за зареждане на Apple Airpods 3-то поколение.Близо до Airpods, много издръжлив, нито покрив, нито корпус не ще паднат, лесно се държи, създава усещане за комфорт. 【Силиконов калъф премиум-клас】 Силиконов калъф Airpod е оригиналната открита форма, в горната част няма да падне.С един поглед можете да намерите любимите си Airpods, зарядно устройство ще захранване на кутия за Airpods ще изглежда красиво и пъстро. специално разработена за момчета, момичета, деца, двойки и т., тя е много подходяща като празничен подарък. 【Аксесоар комплект 8 в 1】 1 * Калъф за игрален контролер Airpods 3 поколение, 1 * Мультяшная окачване, 1 * пръстен за Ps5, 1 * ключодържател, 2 * ухото куки, 1 * защита от загуба на въже, 1 * държач за часа, 1 * четка. (Отказ от отговорност - калъф за зареждане на Air Pods 3-то поколение в комплекта не са включени). 【Многофункционален】 Висококачествен силиконов материал осигурява по-добра еластичност и тактильность, не оставя пръстови отпечатъци и мръсотия.Може да защити вашите Airpods от прах, мръсотия, надраскване и удари.Долния отвор осигурява лесен достъп до зарядното на порто, която е много удобна за зареждане. 【Купи с увереност】Alquar предлага онлайн 24 часа в денонощието.Ако имате нужда от подмяна или връщане на парите по причини, свързани с качеството, изпратете ни електронно съобщение чрез страницата на вашата поръчка, и ние ще ви отговорим възможно най-бързо в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория