• Ново
DawnHope 38 БР., Набор от Патриотични декорации на 4 /Четвърти юли, Деня на Независимостта, Червени, Бели, Сини, Хартиени Вентилатора, Окачени Къдрите, Звездното Сияние, Ви?

DawnHope 38 БР., Набор от Патриотични декорации на 4 /Четвърти юли, Деня на Независимостта, Червени, Бели, Сини, Хартиени

Rating 
BGN 7.46

Сума
Налично за поръчка

Тези хартиени фен на червено, бяло, синьо цветове с прекрасен двустранно модел, който идеално ще се впишат в патриотична тематикаЗалепете ги към стената, вратата, прозореца, крыльцу, дограма, задния двор, двор и т. Подходящ за украса на трапезарията, хола или двора.Широко се използва в много случаи : идеален за честването на Деня на независимостта на Четвърти юли, карнавал партита, на Деня на президентите, Ден на труда, Ден на паметта, също много подходящи за парти, по повод връщането на ветераните у дома.Осветите си парти или за ежедневието.Фотофон, подпори за фотобудки за тематични партита.Също така използвайте ги като фон за парти по случай рожден ден или моминското парти.ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ : Dawn Hope предоставя качествени бижута за ден на паметта, които по-добре ще отговарят на вашите нужди, ще ви спаси от всички притеснения за това, за да се сдобият с доставчиците за тази среща. Аксесоари за парти на 4 юли - 38 бр., голям брой патриотични бижута, комплектът включва 6 бр. различни размери, висящи хартиени вентилатора + 12 бр. сини висящи резба + 12 бр. червени висящи резба + 1 бр. звезден венец + 1 бр. вимпел с флага на САЩ + 6 бр. скрепка за хартия + 6 бр.Висококачествени материали - тези декорации за празник на четвърти юли, направени от дебела здрава хартия.Двустранен печат вля му уникален дизайн, който е идеален за декорация на 4-ти юли, тази цветна и красива.Хартиени вентилатора може да се прибират за съхранение и да се използва няколко пъти.Лесен за използване - За повторна употреба / съхранение на хартиени ветрила : Отваряне на всеки плик фен, а след това го закрепете кламер, която е включена в комплекта.Използвайте хартиени вентилатора за еднократна употреба : просто отворете всяка хартиена фен и повдигна бял двустранен лепило, след това разгънете и да я залепите.Пискюл : Уверете се, че вашата лента се намира в средата на хартиен носител помпона.Разкрийте своя пискюл, като разкриват фен.Разворачивайте хартия, слой след слой и внимателно разрывайте я на части.Широко се използва - идеален за патриотични празници на Четвърти юли, карнавал партита, на Деня на президентите, Ден на труда, Ден на паметта, също много подходящи за парти, по повод връщането на ветераните у дома, на Деня на ветераните, политически митинг или други концерти, спортни мероприятия.Безкрайно удоволствие - Украсете дома си вътре / вън нашите хартиени веерами, цветни топки, висящи гирлянди, звездна серпантином, американската венец и позволете на вашите гости да групови снимки с тази невероятна декорация.Виси на стена, дърво, на завесите, прозореца, тавана или врати.Идеален набор от аксесоари за партита, която ще даде червено, бяло и синьо празничен нюанс на вашата спалня или павильону, н градина дворику. Аксесоари за парти на 4 юли - 38 бр., голям брой патриотични бижута, комплектът включва 6 бр. различни размери, висящи хартиени вентилатора + 12 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория