• Ново
Уеб камера за компютър,Уеб камера с Микрофон за настолни компютри, Камера за КОМПЮТЪР с резолюция 1080P HD, Подключаемая и воспроизводимая USB 2.0, за стрийминг, видео кон?

Уеб камера за компютър,Уеб камера с Микрофон за настолни компютри, Камера за КОМПЮТЪР с резолюция 1080P HD, Подключаемая

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Уеб-камера 1080 P Full HD】 Уеб камера, осигуряваща 2-мегапиксельное на изображението (резолюция 1980 г * 1080) и видео 1080 P Full HD, снима 1080 P HD видео със скорост 30 кадъра в секунда.Освен това, благодарение на автоматична корекция на слаба осветеност той лесно се получава ясна картина дори и в затъмнена област.Благодарение на ефективна и стабилна предаване на видео. 【Вградени двойни микрофони】 Този уеб камера с микрофони ви позволява да записвате ясен звук на разстояние 18 метра, намаляване на дразнещ шум наоколо.Това гарантира, че комуникацията чрез камерата ще бъде по-чист дори и в шумна среда.Идеален инструмент за провеждане на конференции, онлайн обучение, на живо, видео разговори, социални игри и т. 【Потребителски интерфейс USB Plug and Play на порядък по-високи, отколкото при други.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория