• Ново
Сгъваема сенника на Предното стъкло на превозното средство с чанта за съхранение, сенника на Предното прозорец за Предното стъкло на автомобила Блокира УЛТРАВИОЛ?

Сгъваема сенника на Предното стъкло на превозното средство с чанта за съхранение, сенника на Предното прозорец за Предното

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

✅ [Съхранявайте прохлада в салона на вашия автомобил през лятото : ] сенника на предното стъкло на автомобила се охлажда салон на колата и поддържа приятна температура, можете да се върнете обратно в колата с работа, класове или от търговски център, на хладно и комфортно пътуване до дома ✅ [Перфектна защита от слънцето : ] UV-отразяващ материал се посвещава на слънчевите лъчи от своя автомобил, като предотвратява натрупването на топлина в колата при паркиране, без да се притеснявате за изпотяване и въздействието на слънцето на открито паркиране през лятото. ✅ [Защитава салон на вашия автомобил : ] Automobile козирка на предното стъкло може ефективно да защити от вредните ултравиолетови лъчи, за да се удължи срока на експлоатация на салона на вашия автомобил и предотвратяване на стареене и избледняване на седалките на арматурното табло, волана и седалките. ✅ [Лесен за инсталиране и сгъване : ] сенника на предното стъкло на колата ни бързо се появи при използване и е лесен за инсталиране.Когато не се използва, тя може лесно да се сгъне в чантата за съхранение, той е лек и преносим. ✅ [Най-добрата засаждане : ] Нашият автомобилен сенника на предното стъкло има размери 59 x 27,5 инча в напълно отворено положение и е регулиран, той е много подходящ за челен стъкла на автомобила, чийто размер не надвишава 59 x 27,5 инча.Моля, измерете предното стъкло, преди да купите. ✅ [Съхранявайте прохлада в салона на вашия автомобил през лятото : ] сенника на предното стъкло на автомобила се охлажда салон на колата и поддържа приятна температура, можете да се върнете обратно в колата с работа, класове или от търговски център, на хладно и комфортно пътуване до дома. ✅ [Перфектна защита от слънцето : ] UV-отразяващ материал се посвещава на слънчевите лъчи от своя автомобил, като предотвратява натрупването на топлина в колата при паркиране, без да се притеснявате за изпотяване и въздействието на слънцето на открито паркиране през лятото. ✅ [Защитава салон на вашия автомобил : ] Automobile козирка на предното стъкло може ефективно да защити от вредните ултравиолетови лъчи, за да се удължи срока на експлоатация на салона на вашия автомобил и предотвратяване на стареене и избледняване на седалките на арматурното табло, волана и седалките.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория