• Ново
Partywind Светещи Момичета Динозавър Вечерни Аксесоари Временни Татуировки, Розов Динозавър, Рожден Ден Украси, Сувенири за деца, Светещи Момичета Динозавър Фалшиви Т?

Partywind Светещи Момичета Динозавър Вечерни Аксесоари Временни Татуировки, Розов Динозавър, Рожден Ден Украси, Сувенири за

Rating 
BGN 1.99

Сума
Налично за поръчка

【Светещи аксесоари за парти с динозаври за момичета】 Светещи временни татуировки динозавър с много и различни розови динозаври и други дизайнами розови динозаври за малки момичета!Тези светещи татуировка ще ви направят уникален в тълпата! 【Лесна употреба и отстраняване на】 Изберете този, който ви харесва, а след това поставете с лицевата страна надолу върху кожата, намокрете временна татуировка с вода и изчакайте 10 секунди.След това внимателно повдигна бяла повърхност.Вие ще получите светящуюся татуировка на динозавър!ВНИМАНИЕ : Светещи татуировки трябва да се активира, когато е осветен в продължение на няколко минути, което може да ги направи по-светещи в тъмното. 【Светещи и трайни】 В опаковката се съдържат светещи розови татуировки динозавър за момичета.Тези фалшиви татуировки ще ви приятен момент, за парти.Размерът на всеки отделен лист на 4. Нашите татуировки Дино temp преминават строги изпитания по време на партита, ние гарантираме, че фалшиви татуировки продължават през целия ден. 【Приложимо място】 Тези временни татуировки са идеални за партита с динозаври за момичета, подаръци за партита, украси за рожден ден, нощни партита, пълнители за отглеждане, игри с динозаври, пълнители за ръчни чанти.Можете също така да нанесете ги в някои гладки предмети, като стъкло, плочки, бутилка за вода, хартия, неръждаема стомана, пластмаса, подарък кутия, калъф за мобилен телефон и така нататък.В нашия магазин има много други на супер скъп временни татуировки за деца.Ние също имаме светещи серия и серия с метален блясък.Ако имате нужда от други аксесоари за партита, моля натиснете Partywind, за да отидете в магазина и да получите повече удоволствие!. 【Светещи аксесоари за парти с динозаври за момичета】 Светещи временни татуировки динозавър с много и различни розови динозаври и други дизайнами розови динозаври за малки момичета!Тези светещи татуировка ще ви направят уникален в тълпата!. 【Лесна употреба и отстраняване на】 Изберете този, който ви харесва, а след това поставете с лицевата страна надолу върху кожата, намокрете временна татуировка с вода и изчакайте 10 секунди.След това внимателно повдигна бяла повърхност.Вие ще получите светящуюся татуировка на динозавър!ВНИМАНИЕ : Светещи татуировки трябва да се активира, когато е осветен в продължение на няколко минути, което може да ги направи по-светещи в тъмното. 【Светещи и трайни】 В опаковката се съдържат светещи розови татуировки динозавър за момичета.Тези фалшиви татуировки ще ви приятен момент, за парти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория