• Ново
Преносим Вентилатор Климатик, Резервоар за вода с обем от 600 мл, Лични Мини-Климатици с 4 Скорости на вятъра, Таймер 2-6 Часа, USB-Изпаряване на Вентилатора Въздушен Охл?

Преносим Вентилатор Климатик, Резервоар за вода с обем от 600 мл, Лични Мини-Климатици с 4 Скорости на вятъра, Таймер 2-6

Rating 
BGN 29.06

Сума
Налично за поръчка

1 х Персонален вентилатор за климатик 1 х 1,5 м USB кабел. 1 x Ръководство на потребителя.Резервоар за вода : 600 мл. Предаване : 4-степенна скорост на вятъра.Скорост на вятъра : 3 m /s. Скорост : около 2500 об / мин. Входно напрежение : DC5 V / 2 A. Дължина на захранващия кабел : 1,5 м. Дупка опаковка : диаметър 4-5 мм. Брой распыляемых таблетки : 2. Номинално изпаряване : около 60 мл / ч. Охладител на въздуха "всичко в 1" : преносим климатик, хладилник, вентилатор и led светлини за настроение 4 в 1.Можете да го използвате като обикновен малък вентилатор или се налива малко лед или вода в резервоара за вода.Подобрен мощен двигател пръска студена бриз в продължение на няколко секунди, овлажнява и почиства околния въздух, мощна функция за мъгла отговаря на вашите нужди от миг охлаждане до постоянно, не се притеснявайте за сухота на кожата след продължителна употреба. 4 Регулируеми скорост на вятъра : Този мини климатик разработен с 4 режима на скоростта, вие можете свободно да ги коригира в съответствие с вашите нужди.Благодарение на простия удобен дизайн, просто включете захранването и натиснете един бутон, за да се насладят на хладен въздух.Таймер и сверхшумный режим : личен климатик може да се изключи в определено от вас време (2-4-6 часа), когато заспя или забравите да го изключите.Освен това, уникалната технология за изключване на звука ви осигурява спокойна и комфортна обстановка, която няма да се отрази на съня с бебето, ще ви позволи да спи по-спокойно.регулиране нагоре и надолу : Този мини климатик поддържа регулировка нагоре и надолу на 90 °, след правилна настройка.Регулируема функция осигурява много по-широка зона за охлаждане, което е много удобно за вас, за да споделя прохлада със своите приятели или семейства по време на партита, за къмпинг или за други дейности.Голям резервоар за вода : Голям резервоар за вода с обем от 600 мл може да използвате функцията охлаждане мъгла в продължение на 8-12 часа.Вграден резервоар за вода преносим климатик значително подобрява зрението, в въздушен охладител също така може да добавите аромат за пречистване на въздуха, а на скалата отвън може да се види ясно количество вода.Елате и се насладете се на чист и хладен въздух!.Пестене на енергия : Вентилатор въздушен охладител работи с ниска консумация на енергия, което е много по-евтино, отколкото експлоатация фреонового климатик през горещите летни дни.Мини климатик е едновременно компактен и икономичен.Това е незаменим инструмент за горещо лято.Чилър въздух "всичко в 1" : преносим климатик, хладилник, вентилатор и led осветление настроението 4 в 1.Можете да го използвате като обикновен малък вентилатор или се налива малко лед или вода в резервоара за вода.Подобрен мощен двигател пръска студена бриз в продължение на няколко секунди, овлажнява и почиства околния въздух, мощна функция за мъгла отговаря на вашите нужди от миг охлаждане до постоянно, не се притеснявайте за сухота на кожата след продължителна употреба.

Всичко за продукта

Water Tank:
600ml

Подобни продукти в категория