• Ново
Малки Улични контейнери Sliverdew за тоалетни принадлежности, 6 бр, Херметически затворени Пътни Контейнери за Крем за Тоалетни принадлежности, за многократна употреб?

Малки Улични контейнери Sliverdew за тоалетни принадлежности, 6 бр, Херметически затворени Пътни Контейнери за Крем за Тоалетни

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Тези малки козметични контейнери за пътуване са изработени от висококачествена пластмаса, за многократна употреба и трайни, те са лесни за почистванеЗАПЕЧАТАНИ КОНСТРУКЦИЯ - Тези улични контейнери за тоалетни принадлежности са с плътни капаци, добра пропускливост.ЛЕСЕН за НОСЕНЕ - тези за многократна употреба, контейнери за тоалетни принадлежности, пътни размери са удобни за пътуване, бизнес пътувания.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Пътни контейнери за тоалетни принадлежности, подходящи за съхранение на крем за лице, шампоани, лосиони, почистващи агенти средства за лице, прах и т. Предпоставка включва - В набор от пътни тоалетни принадлежности за лосиони и кремове са включени 6 бр. затворени пътни съдове-бутилки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория