• Ново
6 мм на Опашка Нагоре и Надолу Fresa Рутер Бележка Fresa От Вольфрамовой Стомана Резба Дървообработващи Фрезови Инструменти рутер 1/4 джолан права за производство на дър?

6 мм на Опашка Нагоре и Надолу Fresa Рутер Бележка Fresa От Вольфрамовой Стомана Резба Дървообработващи Фрезови Инструменти

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Навити фреза е идеално за обработка на шаблони за таблици рутери, в резултат на талаш обрати надолу и се отстранява от обработените детайлиДве независими водачи, носещи на върха осигуряват безпроблемна работа по всяко време.Изработен е от изключително трайни масив, изискана работа, с много добро качество и дълъг експлоатационен срок. идеален за използване с меки и твърди породи дървесина, слоистыми породи, композитни материали, слоистыми материали, пластмаси и някои цветни метали.Машина за смилане на твърди вълни подстригване е предназначена за осигуряване на особено чисти и гладки пропилов вълни резитба. 6 мм на опашка нагоре и надолу fresa рутер Бележка fresa от вольфрамовой стомана Резба дървообработващи фрезови инструменти рутер 1/4 джолан права за производство на дървообработващи шкафове Особености : изцяло нов и качествен здрав фреза с вълни е предназначен за осигуряване на особено чисти и гладки пропилов вълни.Навити фреза е идеално за обработка на шаблони маси фрезеровщиков, в резултат на талаш обрати надолу и се отстранява от зоната на обработените детайли.Две независими водачи, носещи на върха осигуряват безпроблемна работа по всяко време.Изработен е от изключително трайни масив, изискана работа, с много добро качество и дълъг експлоатационен срок. идеален за използване с меки и твърди породи дървесина, слоистыми породи, композитни материали, слоистыми материали, пластмаси и някои цветни метали.Технически характеристики : Материал : масивна Тип : 1/4 нагоре/1/4 надолу/ 6 мм нагоре/6 мм надолу Дължина : приблизително 7,6 см/3 инча Опаковка включва : 1x фреза Забележка : 1. Моля се допуска грешки в 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория