• Ново
Помощ За корекция на ноктите на краката, Стикер За корекция на Врастнали нокти на краката, Залепваща Еластична Стикер За Корекция на ноктите, Средства за Грижа За К?

Помощ За корекция на ноктите на краката, Стикер За корекция на Врастнали нокти на краката, Залепваща Еластична Стикер

Rating 
BGN 3.50

Сума
Налично за поръчка

Меки на пипане : Изработен е от превъзходно нетъкан текстил, гъвкави и дишащиИдеално за нашите нокти, супертонкий дизайн ви позволява да се чувстват комфортно, след като той е прикрепен към ногтю на пръста на крака.Коректор вросшего на нокътя на пръста на крака : Използва рычажную механизма за промяна на ъгъла на растеж на нокътя, се отличава с висока устойчивост, лесно се чупи.Лепилен слой отдолу на пластира е здрава и може добре прилепва плътно към крака.Осигурете отличен грижа за вашите нокти, за да запази здравето си.СПЕСТЕТЕ СИ време И енергия : Самоклеящийся дизайн, не е необходимо лепило или други инструменти или на екскурзия в салон, вие можете сами да завърши процедурата за педикюр, за да спаси много време и енергия.Размер : Всяка ивица за изправяне на врастнали нокти е с размери от около 4,5 х 1,8 см /1,77 х 0,71 инча.ЛЕКОТА на УПОТРЕБА : Почистете нокът на пръста на крака отвътре и отвън, за да не е мръсотия, и изсушете ноктите, в съответствие с ширината на нокътя регулиране на еластична лепенка, за да си го сложите по периферията.Поставете в правилната позиция, за да се постигне най-добрия ефект.Можете да използвате пишеща машина, за прически, за да изрежете желаната форма. Подобрете врастнали нокти на краката, отделяне на ноктите на краката, вградени в пръстите на краката, и се подобри и обърнати на ноктите на краката. Лигав дизайн на гърба си, е здраво залепен, удобен и лесен за използване.Еднократно използване, безопасно и хигиенично. Се използва висококачествена нетканая кърпа, мека и приятна за кожата, екологично и гъвкава, удобна в чорап. За използване на разположение няколко листа, на пластира за корекция на ноктите на краката, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди в замяна. Лек и малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в чанта, идеална за пътуване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Пластир за корекция на врастнали нокти на краката Материал : Нетканая плат Размер на продукта : Един лист : прибл. 13x5 см/5,1 x 2 инча Всяка стикер : приблизително 4,5 x 1.8 см /1,8 x 0,7 инча Тип : 6 бр. / лист Осъществяване Списък : 4 листа, на пластира за корекция на ноктите на краката (общо 24 бр.) или 5 листа на пластира за корекция на ноктите на краката (общо 30 бр.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ingrown Toenail Correction Patch
Material:
Non-Woven Fabric
Product Size:
Single Sheet:
Approx. 13 x 5cm / 5.1 x 2in
Each Sticker:
Approx. 4.5 x 1.8cm / 1.8 x 0.7in
Type:
6pcs / sheet
Package List:
4 x Sheet of Toenail Correction Patch (24pcs in total)or:
5 x Sheet of Toenail Correction Patch (30pcs in total)or:
6 x Sheet of Toenail Correction Patch (36pcs in total)or:
8 x Sheet of Toenail Correction Patch (48pcs in total)or:
10 x Sheet of Toenail Correction Patch (60pcs in total):
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория