• Ново
BTSKY ® 6 бр. Скоби за дръжки от неръждаема стомана - Самоклеящийся Титуляр за моливи Титуляр за дръжки с регулируема пружинна линия Подходящ за дръжки от всякакъв раз?

BTSKY ® 6 бр. Скоби за дръжки от неръждаема стомана - Самоклеящийся Титуляр за моливи Титуляр за дръжки с регулируема пружинна

Rating 
BGN 32.06

Сума
Налично за поръчка

1, Регулируема пружина контур - Иновативна конструкция от неръждаема стомана дава възможност контур се разширява, за да отговарят на дръжката, карандашу и маркеру всякакъв размер, от по-малките до по-голямо, които се въртят на 360 ° 2, Здрава залепваща основа - идеален скоба за дръжки, идеален за залепване от двете страни на монитора, хладилник, прикроватной нощни шкафчета и всяка друга употреба в домашния си офис в кухнята. 3, Материали от неръждаема стомана-много здрав и стилен, което ви осигурява най-добрия опит. 4, Носете със себе си навсякъде-джобен размер скоба можете да прикачите към клипборда на и переплетам, с помощта на скоба за притежателя на писалка вие никога повече няма да се притеснявате за това, че ще загубят своите писалки и моливи, писалката ще бъде винаги под ръка. 5 Моля, обърнете внимание - тези самозалепващи скоби за химикалки отлични за химикалки от цели метал или пластмаса, но, моля, разберете, че гума може да не е толкова лесно да се промъкнат съпротива на триенето. 1, Регулируема пружина контур - Иновативна конструкция от неръждаема стомана дава възможност контур се разширява, за да отговарят на дръжката, карандашу и маркеру всякакъв размер, от по-малките до по-голямо, които се въртят на 360 °. 2, Здрава залепваща основа - идеален скоба за дръжки, идеален за залепване от двете страни на монитора, хладилник, прикроватной нощни шкафчета и всяка друга употреба в домашния си офис в кухнята. 3, Материали от неръждаема стомана-много здрав и стилен, което ви осигурява най-добрия опит. 4, Носете със себе си навсякъде-джобен размер скоба можете да прикачите към клипборда на и переплетам, с помощта на скоба за притежателя на писалка вие никога повече няма да се притеснявате за това, че ще загубят своите писалки и моливи, писалката ще бъде винаги под ръка. 5 Моля, обърнете внимание - тези самозалепващи скоби за химикалки отлични за химикалки от цели метал или пластмаса, но, моля, разберете, че гума може да не е толкова лесно да се промъкнат съпротива на триенето.Хванете ли се на това, което търсите оправдание това, че не разполагате с химикалки за писане?Или роняете неща, когато го търсите? -Тези джобни скоби - умно изобретение, с трайно лепило на основата - са идеални за обмен на бюфет, scheduler, календари, албум за рисуване, офис, домашно приготвена храна, кола и други неприятни повърхности.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория