• Ново
Zerodeko 2 бр. Подложка за Бутилки Вино Сгъваема закачалка За Рафтове Тава за Прибори За хранене Сгъваема Бутилка За Вода Штабелируемый Вино Багажник Сгъване на Притеж?

Zerodeko 2 бр. Подложка за Бутилки Вино Сгъваема закачалка За Рафтове Тава за Прибори За хранене Сгъваема Бутилка За Вода Штабелируемый

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Държач за бутилки вино : Чейнджър бира, подходящ за дома, нощния пазар, бар и други случаи, за съхранение и демонстрация на червено вино, шампанско, бира, кока-кола и други напиткиРафтове за съхранение на бирени кутии в хладилника : Изработен е от висококачествен силиконов материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.Поставка за бутилки с вода : Леки, преносими и леки гумени уплътнения лесно да напусне или депозирани.Диспенсер за напитки : къщи, по време на парти в хотела, бар, магазин за напитки и други места.Добър подарък за приятели на housewarming.Поставка за бутилки вино : имате повече не ще вино, кутии в хладилника и ще можете да съхранявате и извадете ги, не соскальзывая и !.Държач за бутилки вино : Чейнджър бира, подходящ за дома, нощния пазар, бар и други случаи, за съхранение и демонстрация на червено вино, шампанско, бира, кока-кола и други напитки.Рафтове за съхранение на бирени кутии в хладилника : Изработен е от висококачествен силиконов материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.Поставка за бутилки с вода : Леки, преносими и леки гумени уплътнения лесно да напусне или депозирани.Диспенсер за напитки : къщи, по време на парти в хотела, бар, магазин за напитки и други места.Добър подарък за приятели на housewarming.Поставка за бутилки вино : имате повече не ще вино, кутии в хладилника и ще можете да съхранявате и извадете ги, не соскальзывая и !.Пратката включва 2 х притежателите за бутилки вино, Особености - Гъвкав и лек преносим силикон мат лесно се сгъва за съхранение на модерна поставка за вино. - Силиконов тава предотвратява подхлъзване или перекатывание контейнери.Материал премиум-клас, изработен от силикон за еднократна употреба напитки. -Цвят : хладилник с червена бутилка. -Материал : Силиконова поставка за бутилки вино.95 X0 органайзер за съхранение на бутилки с вода. - Всички си бира, вино, сода, бутилирана вода и други напитки сега може да се съхранява в значително по-малка площ и ще изглежда по-представително, отколкото когато и да било!штабелируемый тава за бутилки - подходящ за дома, нощния пазар, бар и други случаи, за съхранение и демонстрация на червено вино, шампанско, бира, кока-кола и други напитки Силикон органайзер за бутилки. - Многофункционална стационарни бутилки, буркани и запечатани флакона.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория