• Ново
Operitacx Градински Ръчни Мотики с Дюза За Култивира Метален Лост Ръчен Лост на Дюзата за Разрохкване на почвата, Плевене, Копаене (Кухи мотика)

Operitacx Градински Ръчни Мотики с Дюза За Култивира Метален Лост Ръчен Лост на Дюзата за Разрохкване на почвата, Плевене,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?? КОРОНА ръчно мотики Добра изработка, дебела и здрава, може да осигури тежък ломку, има добра устойчивост на корозия и може да бъде за известно време ??МОТИКА ЗА РАЗДРОБЯВАНЕ Лек и удобство, лесна работа, икономична и лесна, удобна и спестява време. ??РЪЧНО МОТИКА-ЛОСТ за плевене на градината - чудесен помощник в градината.Той е лесен и практичен и е идеален за любителите на градинарството. ??СЕЛСКОСТОПАНСКА мотика здрава коване, висока твърдост, дебел и дълъг живот, идеален за рохкава почвата в задния двор, засаждане на фермата и плевене. ??ЗАХВАТНАЯ РЪКОХВАТКА МОТИКИ За Леко плевене, рохкава почва.Отглеждат цветя и зеленчуци, удобно и лесно.Характеристики - Цвят : Различни цветове /-Материал : неръждаема стомана /- Размер : 21.20 см/на Помещение включва 1 х мотиката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория