• Ново
Саморазмешивающаяся Кафеена чаша, KittBaby, Акумулаторна Автоматична Магнитна чаша за смесване от неръждаема стомана за приготвяне на кафе, Чай, Мляко, Какао, 13 грама, ?

Саморазмешивающаяся Кафеена чаша, KittBaby, Акумулаторна Автоматична Магнитна чаша за смесване от неръждаема стомана за приготвяне

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Кафеена чаша с магнитен разбъркване : Отделна магнитна дъска, след 30 секунди се разбърква тя автоматично ще спре чаша с автоматично разбъркване може бързо да хипнотизирам естествената вода, продължителна употреба на магнитни вода спомага за усвояването на хранителните вещества, подобрява работата на стомашно-чревния тракт, спомага за метаболизма на организма, повишава имунитета и укрепва здравето. Различни приложения : Идеалната чаша за пътуване, когато потягиваете сутрешното си кафе.Предназначен за отлична работа в движение.Здрав капак предотвратява разливане дори при включена функция за смесване.За постигане на най-добри резултати плътно затворете долния капак.Идеален за приготвяне на кафе, чай, горещ шоколад, мляко, протеинови коктейли, лимонада и много други по-леки коктейли, които може да се разбърква.Режим на зареждане : Просто поставете чашата към всеки USB порт, с помощта на включения USB кабел, батерии не са необходими, спестява пари, е чиста и подредена, тя може бързо да се зарежда напълно за 1,5 часа, повече от 600 приложения с едно зареждане, много безопасен и экологична, лесен за употреба. Капацитет 380 мл / 13 грама, лесен за почистване : Магнитна мешалку на дъното на чашата може бързо извадете и поставете обратно за обзавеждане за почистване, но не използвайте миална машина и не мийте чрез пълно накисване.Тази чаша е изработена от хранително-ABS-пластмаса и неръждаема стомана вътре, което гарантира дълги години липса на течове и безопасно смесване. което я прави годна за пиене.Креативен подарък : сладка чаша, сладък подарък.Най-добрият подарък за вашите близки, приятели и колеги, които обичат кафе, горещ шоколад, протеин на прах или други напитки, които трябва да се разбърква.Необикновен, забавен, но в същото време практичен - идеалният подарък. Дръжте чашата далеч от места с висока температура и огън. Не се накисва основата на чаши. Не са подходящи за замразяване, измиване в миялна машина или загряване в микровълнова фурна. Този продукт е подходящ за използване на по-възрастните, а на децата е необходимо ръководство за възрастни.Кафеена чаша за мързеливи хора, работеща от акумулаторна литиево-йонна батерия, утайка от чаша ще се превърне в чудесен аксесоар в кухнята.Това е новата кафеена чаша, в която за самостоятелно смесване се използва подвижна магнитна мешалка.

Всичко за продукта

Chinese color box Product net weight:
about 280g Product gross weight

Подобни продукти в категория