• Ново
Комплект Чаши за еспресо PARACITY, Чашки за еспресо с Обем 2,2 Грама, Чаши за Еспресо, Двойно Прозрачна Боросиликатная съдове с Изолация, Tazas Cafe De Expreso, Малки Чаши за Кафе з?

Комплект Чаши за еспресо PARACITY, Чашки за еспресо с Обем 2,2 Грама, Чаши за Еспресо, Двойно Прозрачна Боросиликатная съдове

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Художествен дизайн двойна】:Двуслойни чаши за еспресо имат джоб, който създава пълна изолация, ви позволява да запишете еспресо топло в продължение на дълго времеНашата малка чаша за еспресо и може да се използва за приготвяне на студени напитки, без образуване на кондензат. 【Безопасна и здрава】 Кафеена чаша expresso, изработени от устойчиви на висока температура borosilicate стъкло, устойчиво до образуване на конденз по-лесно обикновеното стъкло, но по-здрава, я не е лесно да се раздели, и тя служи по-дълго. на 100% не съдържа олово, абсолютно безопасен за използване. 【Чаши за еспресо от прозрачно стъкло】 Нашите чаши за кафе, направени от стъкло, а не от пластмаса.Материал, използван за приготвяне на еспресо, - боросиликатное стъкло за по-високо качество, затова чаши са много леки за задържане в ръка.Можете да ги чуете ясен звук, като щракнете върху тях.Корпус чаша кристално чиста и прозрачна, а горловина чаша гладка и не травмирует устните. 【Хубав подарък】 Кристално чист външен вид, всички линии са плавни и грациозни, което създава приятно усещане в ръката.Стъклена кафеена чаша PARACITY има уникална дъга, която идеално се съчетава с машина за еспресо или кафе-машина.Чашата за кафе от прозрачно стъкло е идеално за приготвяне на чай, кафе, лате, шейкове, десерти и сок и идва в изискана опаковка на подаръка.Приятели и роднини, които ще получат подаръци, ще бъдат приятно изненадани и ще се зарадват, защото той е уникален и доста практични. 【Забележка】Продуктът е произведен от стъкло и може лесно да бъде повредена при транспортирането.Ако установите, че продуктът е повреден или вие сте недоволни, след получаване на продукта, моля, изпратете ни съобщение за замяна.Чаши за еспресо подходящи за миялни машини и микровълнови фурни.Представете си, че един спокоен следобед добър приятел идва при вас вкъщи като гост.Вие издърпайте любимите си кафе на зърна / чай, в коя чаша, кафето ще се вижда във всички посоки?Тези чашки за еспресо трябва да имат най-малко три характеристики : прозрачност и блясък / конструкция с двойни стени / здравина и издръжливост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория