• Ново
Rierdge, 3 предмет, пневматичен, сферичен кран с диаметър 1/4 инча, клапа за регулиране на въздушния поток, пластмасов въздушен сферичен кран с нажимным свързващ фитинго?

Rierdge, 3 предмет, пневматичен, сферичен кран с диаметър 1/4 инча, клапа за регулиране на въздушния поток, пластмасов въздушен

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Свойства на продукта] течност Тип : Въздух, вакуум; Работно налягане : от 0 до 145 паунда на квадратен инч; Работна температура : от 32 до 140 ° F (от 0 до 60 ° C); Применимая тръба : PU, PA, PVC, найлон, мека полиетиленово тръба; Тип фитинги : тръба с диаметър 1/4 инча [Качествен материал] е направен от качествена пластмаса и мед.Висока устойчивост на натиск, лесен монтаж и дълъг срок на експлоатация.Енергоспестяващ, екологично чист, евтин и с добри о-свойства. [Конструкция за бързо свързване] Проста нажимная проект за свързването на тръбата и да се гарантира надеждна връзка. Свободно въртящи се на 360 градуса съединителните пръстени имат елипсовидна форма, те могат лесно да се оттегли, като кликнете върху свързващо пръстен. [Широко приложение] Той е широко използван в оборудването за автоматично производство в сектори като машиностроене, електроника, автомобили, опаковане и медицина. [Rierdge Обещание] Пратката съдържа пневматичен клапан за управление на въздушния поток 3 бр., отговарящи на вашите нужди в количества.Ако не сте доволни от покупката си по всяко време и по всякаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% върнете стоката си, за да се върнете!Това обещание Rierdge.Защо да изберете Rierdge Rierdge се специализира в търговия на дребно и търговия на едро продажбите на хардуерни продукти и други аксесоари.Дизайн и оптимизация на всички продукти са базирани на мнения и предложения от клиенти.Ние се стремим да общуват с клиентите, за да създадат най-добрите продукти, които могат да върне клиентите си.Затова ние сме много щастливи, че сте активно да общувате с нас и да давате предложения, след закупуване на нашите продукти.Нашето кредо е : Какво трябва клиенти, ние предоставяме!Функции 1. Лесна инсталация, без нужда от други инструменти, просто поставете отново слушалката вътре. Можете лесно да промените посоката на свързване на тръбата.За тесни пространства и е подходящ за натискане. Добра свалящ се капак, който може да издържа на голямо и силно налягане, не отваливаясь. Тя притежава гъвкавост, устойчивост на износване, леко тегло, защита от раздавливания, устойчивост на натиск, корозия, добри характеристики на атмосферни влияния и дълъг живот.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория