• Ново
Зона за гмуркане 2Fit® За Бодибилдинг, Вдигане на тежести, Упражнения с веригата за потапяне, Камуфляжный зона За гмуркане във Фитнес зала, Зона за подкрепа на долнат?

Зона за гмуркане 2Fit® За Бодибилдинг, Вдигане на тежести, Упражнения с веригата за потапяне, Камуфляжный зона За гмуркане

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Използва се сверхпрочный найлон с ширина 2 инчаТой съдържа задната част на ширина 9,5 см, която ви позволява да се чувстват по-надеждни.Той може да издържа тегло до 100 кг. Той е оборудван със стоманена верига с дължина от 28 см и ширина ¼ инча.Също така той има два пушка, които се използват за регулиране.Използва се сверхпрочный найлон с ширина 2 инча.Той съдържа задната част на ширина 9,5 см, която ви позволява да се чувстват по-надеждни.Той може да издържа тегло до 100 кг. Той е оборудван със стоманена верига с дължина от 28 см и ширина ¼ инча.Също така той има два пушка, които се използват за регулиране. Неопреновый ЗОНА ЗА ГМУРКАНЕ 2 Fit / ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ / ЗА ФИТНЕС зала С МЕТАЛНА ВЕРИГА - НОВ КАМУФЛАЖ, Зона за гмуркане 2 Fit за вдигане на тежести - най-добрият спътник за фитнес.Това ще ви спести си гърба от всякакъв вид стрес по време на тренировка.Този колан може да се използва при извършване на изкачвания на брадичката, набирания, коремни преси и навеждане.Той може да издържа на високи натоварвания.Той има найлон корпус, дълга стоманена верига с дължина от 30 см и ширина ¼ инча.Също така той има два пушка, които се използват за регулиране.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория