• Ново
FAVOMOTO Черно Багажното Комплект Бънджи Мрежа За товарни автомобили Авто Окото Органайзер за Използването на Тежка Мрежа за кола Контейнер за Пикап на Разни Товарно ?

FAVOMOTO Черно Багажното Комплект Бънджи Мрежа За товарни автомобили Авто Окото Органайзер за Използването на Тежка Мрежа за

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

АВТОМАТИЧНА МРЕЖА за багажника - Този контейнер за съхранение, изработен от мрежа и полиестер, подходящи за продължителна употребаМРЕЖА ЗА БАГАЖ НА ПОКРИВА НА АВТОМОБИЛА - проста и стабилна конструкция, лесен за инсталиране, има малко тегло, но има носеща способност.МРЕЖА-органайзер за багажник - тя ще помогне за подреждане на предмети от интериора на вашия автомобил и ще улесни достъпа до тях, вие ще можете да усетите удобството на използването му.ТЕЖКОТОВАРНИ ТОВАРАЧ - лесно да го инсталирате на багажника на колата, тя ще ви спести пространство и прави предмети в колата си чисти и спретнати.Органайзер за багажник на кола - компактен по размер и леки по тегло, по-лесно използване и съхранение, когато не се използва. държач за съхранение. държач за съхранение.Осъществяване на Списък 1 х мрежа за багаж в багажника на колата 4 х винтове 4 x тампони Характеристики - като поставили я в багажника на колата си, ще можете да подредите своите вещи за приятно шофиране. Автомобилни товарни окото. - Проста и стабилна конструкция, лесен монтаж, ниско тегло, но с носеща способност на мрежата за багаж. - Размер : 100,00 X30,00 X30,00 см / 39,30 X11,79 X11,79inch Контейнер за багажник на кола. - Цвят : черна мрежа за багажника на колата. - за повечето превозни средства е много гъвкав и многофункционален контейнер за съхранение на вашия автомобил, калъф за тежък камион. - Материал : плат Оксфорд, мрежа, мрежа за съхранение на товари от полиестер. - Нашият органайзер за багажник се прилага широко за съхранение на хартиени кърпички, вода, закуски, вестници, списания и т. Органайзер за багажник. - Той е изработен от полиестер и окото на материал, който го прави , може да окаже голяма помощ на автомобилната бънджи-товарен мрежа.Информация за стоки, Мрежести организаторите Багажник Тя може да бъде практически чанта за съхранение на множество малки неща с голям капацитет.тежкотоварните на товари, и той може по-здраво, за да запази вашите продукти.Органайзер за багажник на кола Нашия органайзер за багажник е прост и лесен за инсталиране, което може да ви донесе много удобства. мрежа за багажника От полиестер и окото Тази кола органайзер е подходящ за различни модели автомобили.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория