• Ново
Тампони за почистване на Simple Scrub-Тъканни уплътнения - 2 опаковки - за избърсване баня-Душ-Огледала-Прозорци. Вытирание на прах от Первази и Блестящи Вентилационни Та?

Тампони за почистване на Simple Scrub-Тъканни уплътнения - 2 опаковки - за избърсване баня-Душ-Огледала-Прозорци. Вытирание

Rating 
BGN 28.75

Сума
Налично за поръчка

Просто търкане ЗА ИЗСУШАВАНЕ И ИЗБЪРСВАНЕ на ПРАХ ОТ ПЕРВАЗИПосветите на тези ТРУДНИ за ВЕНТИЛАЦИОННИ ШАПКИ.ЛЕСНОТО НАНАСЯНЕ - Носете и снимайте.Изсъхва за секунди.ТРАЙНИ подложки остават на мястото си по време на употреба.ТЪКАННИ ПОДЛОЖКИ за ВАНА И ДУШ. Комплексно използване.Прозорци-Огледала-Цокли,-Подове.За поръчки прилагат се 2 подложки от хавлиени тъкани.Просто търкане ЗА ИЗСУШАВАНЕ И ИЗБЪРСВАНЕ на ПРАХ ОТ ПЕРВАЗИ.Посветите на тези ТРУДНИ за ВЕНТИЛАЦИОННИ ШАПКИ.ЛЕСНОТО НАНАСЯНЕ - Носете и снимайте.Изсъхва за секунди.ТРАЙНИ подложки остават на мястото си по време на употреба.ТЪКАННИ ПОДЛОЖКИ за ВАНА И ДУШ. Комплексно използване.Прозорци-Огледала-Цокли,-Подове.За поръчка са приложени 2 подложки от хавлиени тъкани.СМЕНЯЕМИ ПОДЛОЖКИ ЗА ИЗСУШАВАНЕ И ИЗБЪРСВАНЕ НА ПРАХ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ЛЕСНО СКРАБИРОВАНИЯ.Тъканта на уплътнението за избърсване вана, Душ, Огледало или може би дори на прозорците. 2 тъканни уплътнения по поръчка.НАЧИСТИ тези мръсни вентилационни шапки.Действа парцал мат, предназначени за сушене или избърсване на прах.Измиване на леки автомобили, камиони и ванове в труднодостъпни места.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория