• Ново
Cabilock 2 бр., Постелки за баня в предната част на Кухнята, Подови, Абсорбиращи Вода, За животни, Нескользящая Обувки, Нескользящая Мека Възглавница, Стъргало, За Залавя?

Cabilock 2 бр., Постелки за баня в предната част на Кухнята, Подови, Абсорбиращи Вода, За животни, Нескользящая Обувки, Нескользящая

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Противоскользящий врата на мат -водопоглъщаемост, е тънка работа и изящни детайли украсяват къщатаВЪТРЕШНА ПОДЛОЖКА ЗА УЛИЦИТЕ - Фланелевый килим мат, практичен. подложка за пода в банята.Моющийся мат етаж е противоскользящий мат етаж, подходящ за баня, спални, хол и т. килимче за баня-Фланелевый килим килим, мек и практичен.Подложка за душата -мат с шарени мультяшного любимец котка, дизайн на подложка за пода, очарователен и модерен.подложка за пода в банята.Противоскользящий врата на мат -водопоглъщаемост, е тънка работа и изящни детайли украсяват къщата.ВЪТРЕШНА ПОДЛОЖКА ЗА УЛИЦИТЕ - Фланелевый килим мат, практичен. подложка за пода в банята.Моющийся мат етаж е противоскользящий мат етаж, подходящ за баня, спални, хол и т. килимче за баня-Фланелевый килим килим, мек и практичен.Подложка за душата -мат с шарени мультяшного любимец котка, дизайн на подложка за пода, очарователен и модерен.подложка за пода в банята.Пратката включва 2 x врата подложка Характеристики -Материал : Фланелен-мини на лигавицата. - Произведен от материал, годни за продължителна употреба, подложка за входната врата. - Фланелевый килим подложка и практични половички, за да влезете. -Това е противоскользящий подложка за пода, подходящ за баня, спални, хол и т. Противоскользящий врата на мат. - Водопоглъщаемост, е тънка работа и изящни детайли ще красят вашия дом противоскользящий подложка за къпане. - Дизайн на подложка за пода с шарени мультяшного любимец котка, очарователен и модерен подложки за влизане в помещението. -Размер : Приблизително 59x40,5x0,6 см подложка за баня.вратата мат -Цвят : Както е показано на фигура, подложки за външен вход.Описание на продукта Подложка за баня с нескользящим дизайн, го използва безопасно в банята, дневната, антрето, кухнята и така нататък.моющийся подложка за пода на Тази подложка приятен на допир, което също помага за облекчаване на налягането и умората от вашите крака. подложка за дома и на улицата, Подложка за пода е изработен от висококачествени материали с добро качество на изработката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория