• Ново
Калъф CHUANG за BLU View 3 B140DL Калъф за телефон TPU Мек Силиконов Калъф за носене, устойчив на удари Силиконов калъф за телефон с подплата от микрофибър (Черен)

Калъф CHUANG за BLU View 3 B140DL Калъф за телефон TPU Мек Силиконов Калъф за носене, устойчив на удари Силиконов калъф за

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Силиконов калъф】 за BLU View 3 предлага много възможности цвятТочни деколтета осигуряват лесен достъп до всички пристанища, не пречат за използването на микрофон; Намаляване на размера и не увеличават обема на вашия i Phone.Поддръжка на безжично зареждане. 【Делото, защитено с камери】 осигурява защита на всеки обектив на вашия BLU View 3,1 мм от външната страна, малко над камерата. 【Течен силиконов калъф за 】 е Изработен от висококачествен течен силикон, гладка на допир, не оставя пръстови отпечатъци, удобен за захващане. (Лесен за почистване на прах можете да избършете с влажна кърпа). 【Отлично сцепление】 Уникален силиконов материал премиум клас, която осигурява гладко, но не скользкое сцепление. Безплатна замяна 】 винаги за нас първите.Нека всеки да има висококачествена и евтина продукти - нашата вечна цел. 1 : Висококачествени материали : мек и разтеглив, тънки и леки.2 : Елегантен дизайн : обикновена цветове, елегантен стил и точен шивашки : лесен достъп до всички бутони и функции.3 : Пълната и професионална защита : защита от удари и надраскване.4 : Лесен за почистване и се инсталира. 5 : Отлично сервизно обслужване : ако стоката има някакви проблеми с качеството, ние ще замени или ще възстановим напълно му, включително доставка.Ако имате някакви въпроси или предложения, моля не се колебайте да ни остави съобщение.Благодарим ви, че избрахте!Забележка : подходящ за BLU View 3 B140 DL.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория