• Ново
Towff TTF-242425AMF Универсален-Придава калници за теглене - защита на ремаркета, лодки, Къмпинг, рибни къщи - Регулира!

Towff TTF-242425AMF Универсален-Придава калници за теглене - защита на ремаркета, лодки, Къмпинг, рибни къщи - Регулира!

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Размери клапани 24 "x 24"; регулируема ширина от 72 до 86" стъпки 1-4 / 5"Височина се регулира от 16 "до 22" от стъпка 2 инча; изработен от тежка рамка от гума, която е различна здравина и трайност.Оборудван стабилизирующим монтаж за монтиране на стена за намаляване на движение; защитава вашите ремаркета, лодки, къмпинг и т. от камъни и отломки при теглене.Работи с 2,5-инчови сцепными устройства Забележка : За използването на splash щит между задната повърхност на наредба за закрепване и отвора на приемника сцепного на устройството трябва да се междина не по-малко от 1 инч. ограничена гаранция на производителя на резервни части е 1 година.Размери клапани 24 "x 24"; регулируема ширина от 72 до 86" стъпки 1-4 / 5".Височина се регулира от 16 "до 22" от стъпка 2 инча; изработен от тежка рамка от гума, която е различна здравина и трайност.Оборудван стабилизирующим монтаж за монтиране на стена за намаляване на движение; защитава вашите ремаркета, лодки, къмпинг и т. от камъни и отломки при теглене.Работи с 2,5-инчови сцепными устройства Забележка : За използването на splash щит между задната повърхност на наредба за закрепване и отвора на приемника сцепного на устройството трябва да се междина не по-малко от 1 инч. ограничена гаранция на производителя на резервни части е 1 година.Калници Tow Туф TTF-242425 AMF с универсален стена за теглене - това е идеалният начин за предпазване на ремаркета, лодки, къмпинг, рибарски хижи и много други от камъни и отломки по време на теглене.Вентилите са размер 24 "x 24" всеки.Калници имат регламентирана ширина от 72 до 86" стъпки 1-4 / 5" за по-добра защита на това, което буксируете.Височина се регулира от 16 см до 22 см със стъпка 2 инча, който осигурява невероятно универсален продукт.Изработени от тежка рамка от каучук, тези калници са трайни.Калници дори са оборудвани стабилизирующим монтаж за монтиране на стена за намаляване на нежелано преместване.Бърз и лесен за използване!Той лесно се работи с всеки 2,5-инчов сцепным устройството приемник. Забележка : За използването на splash щит между задната повърхност на наредба за закрепване и отвора на приемника сцепного на устройството трябва да се междина не по-малко от 1 инч. ограничена гаранция на производителя на резервни части е 1 година.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория