• Ново
Angoily 525 бр Скоба Окислява Уплътнения на Вала, Защелкивающийся Дело, Обхват на Затягане на Пръстени, Пръстени-Пръстени с Фиксирующим Кольцевым Выступом, Стомана, C-Об?

Angoily 525 бр Скоба Окислява Уплътнения на Вала, Защелкивающийся Дело, Обхват на Затягане на Пръстени, Пръстени-Пръстени

Rating 
BGN 12.64

Сума
Налично за поръчка

: Всеки размер внимателно поставен в отделно отделение в прозрачен калъф за съхранение, което позволява лесно да се сдобият с желания от вас размерСтопорные пръстени : Външно стопорное пръстен от неръждаема стомана E-Клип circlip circlip не е подходящ за заместител при високи натоварвания на опън.Пръстен на вала С-образни затягане : Тя е с стоманена конструкция за продължителна употреба.Задайте с помощта на клещи. Скоба за фиксиране на външно задържане на ринга : Външно стопорное пръстен се използва за ремонт на битова техника, автомобилни работи, играчки, лагери, шестерен, макари и различни ремонтни проекти.Стопорное пръстен с защелкивающимся скоба : Произведено от термообработанной закалена стомана с висока якост на опън, която ви пречи. : Всеки размер внимателно поставен в отделно отделение в прозрачен калъф за съхранение, което позволява лесно да се сдобият с желания от вас размер.Стопорные пръстени : Външно стопорное пръстен от неръждаема стомана E-Клип circlip circlip не е подходящ за заместител при високи натоварвания на опън.Пръстен на вала С-образни затягане : Тя е с стоманена конструкция за продължителна употреба.Задайте с помощта на клещи. Скоба за фиксиране на външно задържане на ринга : Външно стопорное пръстен се използва за ремонт на битова техника, автомобилни работи, играчки, лагери, шестерен, макари и различни ремонтни проекти.Стопорное пръстен с защелкивающимся скоба : Произведено от термообработанной закалена стомана с висока якост на опън, която ви пречи.Списък на пакетите 525 x кръгови ключалки Характеристики - Размер : 17,00 X9,50 X2,10 см / 6,68 X3,73 X0,83 инча Защелкивающийся скоба. - Това е външно стопорное пръстен е предназначен за закрепване на детайли на шахти в третираната канавке стопорных на затягане на пръстените". - Външно стопорное пръстен се използва за ремонт на битова техника, автомобилни работи, играчки, лагери, шестерен, макари и различни ремонтни проекти Външния електронен скоба. - Това са добри стопорные пръстени за подмяна на стари или счупени метрични външни стопорных на пръстените". - Материал : Стоманен стопорное пръстен на вала. - Той е от стоманена конструкция за продължителна употреба.Задайте с помощта на клещи стопорное пръстен с защелкивающимся зажимным пръстен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория