• Ново
Frodete 3 бр. Сребърен Пръстен от грижи за Жени, Мъжки Пръстени-Неспокойни от Безпокойство, Пръстен с Мъниста, Въртящо се Пръстен от Безпокойство, Въртящо се Пръстен за ?

Frodete 3 бр. Сребърен Пръстен от грижи за Жени, Мъжки Пръстени-Неспокойни от Безпокойство, Пръстен с Мъниста, Въртящо се

Rating 
BGN 3.49

Сума
Налично за поръчка

?ПРЪСТЕН-НЕПОСЕДА От МЪНИСТА ЗА ЖЕНИ ОТ БЕЗПОКОЙСТВО : 3 Въртящи се перли, искрящи на слънцето, неподвластные време и стилниПозлатена повърхност, добре полиран, комфортни в чорап.Хипоалергенна, без никел и олово, никога не светне зелено на пръстите, просто е нужно да се притеснявате за това, колко комплименти ще ви носят пръстени fidget. ? Набор от тревожни ПОЗВЪНЯВАНИЯ за подрастващите момичета : 3 сребърни пръстени от сребро за жени в комплекта, 2 различни пръстени-ръба, 1 тънка отворен пръстен, предлага се в сребрист цвят, в цвят жълто злато, просто и елегантно. ? Пръстени-прядильщики за жени : широчина-пръстени от сребро е 1,5 мм, благодарение на отворения дизайн размер на пръстена може да се регулира до 6-8. Може да се използва като пръстен за двойки, годежен пръстен, пръстен обещания, годежен пръстен, ежедневното пръстен. Покритие от жълто злато, 18 Карата прави штабелируемые пръстени краища, роден до блясък, привличат към себе си повече внимание. ? ИДЕАЛЕН ИЗБОР за подарък : Въртящи се перли правят въртящи се пръстени забавни и привлекателни.Добре снабден с елегантна кадифена чанта и сребристи кърпа може да се използва и като подарък-изненада за любимия, сестри, съпруги, приятели, майки, дъщери на сватба, парти, среща, празник, изненади от злополуки, годишнина, свети Валентин и др. ? СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване : 100% удовлетвореност и връщане на парите.Всички проблеми, за тревожни позвънявания от сребро, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема възможно най-скоро. ?ПРЪСТЕН-НЕПОСЕДА От МЪНИСТА ЗА ЖЕНИ ОТ БЕЗПОКОЙСТВО : 3 Въртящи се перли, искрящи на слънцето, неподвластные време и стилни.Позлатена повърхност, добре полиран, комфортни в чорап.Хипоалергенна, без никел и олово, никога не светне зелено на пръстите, просто е нужно да се притеснявате за това, колко комплименти ще ви носят пръстени fidget. ? Набор от тревожни ПОЗВЪНЯВАНИЯ за подрастващите момичета : 3 сребърни пръстени от сребро за жени в комплекта, 2 различни пръстени-ръба, 1 тънка отворен пръстен, предлага се в сребрист цвят, в цвят жълто злато, просто и елегантно. ? Пръстени-прядильщики за жени : широчина-пръстени от сребро е 1,5 мм, благодарение на отворения дизайн размер на пръстена може да се регулира до 6-8. Може да се използва като пръстен за двойки, годежен пръстен, пръстен обещания, годежен пръстен, ежедневното пръстен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория