• Ново
WDBBY Водоустойчив Набор от инструменти Многофункционална Чанта за хардуер Чанта за хардуер Преносим Комплект Инструменти За съхранение на ръчни инструменти (Цвят:

WDBBY Водоустойчив Набор от инструменти Многофункционална Чанта за хардуер Чанта за хардуер Преносим Комплект Инструменти За

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Ръчно изработениС дръжка, лесен за носене. високо качество.Водоустойчив, устойчив на абразия и удобен за пътуване.Висока производителност.Той разполага с голям вътрешен капацитет и малък джоб от външната страна.В него можете да сложите гаечни ключове, отвертки, клещи, клинове и други елементи.Изработен е от плат Оксфорд, устойчив на абразия, водоустойчив, издържа на високото натоварване, много подходящ за ремонт на автомобили, дърводелци, техници и т. Приложими цели : съхранение на инструменти, като например поддръжка на автомобила, епк работа и тапицерия.Ръчно изработени.С дръжка, лесен за носене. високо качество.Водоустойчив, устойчив на абразия и удобен за пътуване.Висока производителност.Той разполага с голям вътрешен капацитет и малък джоб от външната страна.В него можете да сложите гаечни ключове, отвертки, клещи, клинове и други елементи.Изработен е от плат Оксфорд, устойчив на абразия, водоустойчив, издържа на високото натоварване, много подходящ за ремонт на автомобили, дърводелци, техници и т. Приложими цели : съхранение на инструменти, като например поддръжка на автомобила, епк работа и тапицерия.Ръчно изработени.С дръжка, лесен за носене. високо качество.Водоустойчив, устойчив на абразия и удобен за пътуване.Висока производителност.Той разполага с голям вътрешен капацитет и малък джоб от външната страна.В него можете да сложите гаечни ключове, отвертки, клещи, клинове и други елементи.Изработен е от плат Оксфорд, устойчив на абразия, водоустойчив, издържа на високото натоварване, много подходящ за ремонт на автомобили, дърводелци, техници и т. Приложими цели : съхранение на инструменти, като например поддръжка на автомобила, епк работа и тапицерия.спецификация : Материал : плат Оксфорд 600 D Размер : 300 * 100 * 100 мм / 11.94 "Цвят : черен/червен/син/жълт/армейски зелена Опаковка включва : 1 * чанта за съхранение на инструменти, Моля, разберете, че поради разлики в осветлението или компютърните монитори не мога да гарантирам, че снимките и действителните цветове на 100% съвпадат.Поради различните методи на измерване може да се наблюдава отклонение от 1-2 виж.

Всичко за продукта

Material:
600D Oxford cloth
Size:
300 * 100 * 100mm / 11.81 * 3.94 * 3.94
Color:
Black/Red/Blue/Yellow/Army Green
Package includes:
1 *tool storage bag
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same.:
Due to different measurement methods, there may be a deviation of 1-2cm. :

Подобни продукти в категория