• Ново
Безжична Прожектор, Акцентные лампи на батерии Художествени осветителни Тела за картини Мини-Led лампа за картини, монтиран на стената лампа, 4000 До 80 Лумена (Треска)

Безжична Прожектор, Акцентные лампи на батерии Художествени осветителни Тела за картини Мини-Led лампа за картини, монтиран

Rating 
BGN 6.80

Сума
Налично за поръчка

За включване / изключване Увеличаване / намаляване на яркостта. 4 нива на яркост, led подсветка. 4 режима, таймер за автоматично изключване.Безжична led подсветка за снимки, идеална за подчертаване на художествени произведения, снимки и дипломи.Супер ЯРКА акцентное осветление : захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Издръжливи led, 80 лумена, топло бяла светлина 4000 До супер ярки.Два режима на дистанционно управление : Вие може да изберете ръчно управление или дистанционно управление, много е удобно, да могат свободно включване и изключване на светлина в съответствие с вашите нужди.ЪГЪЛ на въртене : хоризонтално на 200°, вертикално 350° амплитуда на завоя.В съответствие с разпоредбата на инсталацията може лесно да се постигне рационално ефект на облъчване.Въртяща се глава на осветителни тела може да се завърта напред-назад, от страна в страна, почти във всяка посока, в която ви е необходима.В същото време е преносим и гъвкави.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ и ГЪВКАВОСТ : Два начина за инсталиране : вита и лепкава инсталация.Просто го закрепете към стената, без кабели или монтаж не се изисква.С помощта на дистанционното управление много лесно включване / изключване на хранене и регулиране на яркостта на осветлението.Кажете сбогом на традиционните точечными лампи, които изискват свързване на проводници и не могат да регулират яркостта на светлината.Област на приложение : Коридор, ателие, шоурум, кабинет спалня, кухня и т. Параметрите на продукта. Напрежение : 4,5 V. Мощност : 0,6 Вата. Тип на крушката : 3528 светодиоди. Цветова температура : от 4000 К. Модел на батерията : AA. Вид материал : PC.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория