• Ново
Преносим Авто Прахосмукачка, XISEDO 120 W 12 v с Висока Мощност, С По-Силен Всасыванием, Мини, За мокро и сухо почистване, Авто Прахосмукачка с Двойно предназначение с прис?

Преносим Авто Прахосмукачка, XISEDO 120 W 12 v с Висока Мощност, С По-Силен Всасыванием, Мини, За мокро и сухо почистване,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

✅ Ниско ниво на шум ви помага да почисти всеки ъгъл на вашия автомобил, включително и между седалкитеОсвен това, удължен захранващ кабел с дължина пет метра, ви позволява да се достигне до общо купето на автомобила и да направи почистването по периметъра, като се започне с предната част на колата и завършва с тази пълна прибирането на реколтата. ✅ Led светлини и HEPA филтър : Ръчна прахосмукачка е оборудван с led подсветка, отличен помощник при почистване на тъмни места. Подвижна, HEPA може да намали вторично замърсяване, удобно се закрепва и изчезва.Ние препоръчваме своевременно се почистват филтър, след работа. ✅ Мерки за безопасност : Вграден предпазител за запалката на устройство за защита от определяне може да попречи на изгарянето на запалката на колата, ефективна защита на тялото на самолета. ✅Mailto : 1 x Авто прахосмукачка, 1 х Плоска дюза, 1 х четка, 1 х мека тръба от ЕВА.Спецификация на продукта : Модел : Ръчна прахосмукачка напрежение : 12 vdc.Мощност : 120 W Усвояването на : 2800-3000 БКП (мбара) Дължина на кабела : 5 м (16,4 фута) на Работния шум≤ 63,5 db Степен на вакуум ≥ 2,5 Kpa Тегло : 820 грама Размер : 350 *95 * 100 мм Инструкция за употреба : 1. Свързване на храна към конектора за постоянен ток 12 В запалката на автомобил, включете захранването на прахосмукачка, за да започнете работа с него. В края на употреба устройство за затваряне на прекъсвач и едновременно с това извадете щепсела за захранване от гнездото на запалката.In в нормално състояние, трябва да се използва в продължение на половин час, да се охлади в продължение на 10 минути, за да не навреди на слушалката и не оказва влияние върху батерията. Трудно е за почистване може да се използва за почистване на устата му.In за по-добро задържане на ефекта на пречистване ви е необходим филтър редовно почистване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория