• Ново
UPKOCH 12 бр. Скоби за лъжици, Ресторанная Корк, Поставка За Саксии във Формата На Разливи, Асансьори, За домашни печки, Силиконови Инструменти За Готвене, Кухненски Зад?

UPKOCH 12 бр. Скоби за лъжици, Ресторанная Корк, Поставка За Саксии във Формата На Разливи, Асансьори, За домашни печки,

Rating 
BGN 5.69

Сума
Налично за поръчка

Приспособление за КУХНЕНСКИ инструменти - добър дизайн във формата на морков и шикЛИФТЪТ на КАПАКА на КУПАТА е Изработена от безопасни за използване на материала.НАКРАЙНИК ЗА РАЗЛИВ -Осигурява комфортно усещане в ръката, което е достатъчно за ефективно съхранение на продукти;.КУХНЕНСКА ТРЪБА ЗА РАЗЛИВ - добра малък гребец капачки за вашите приятели и семейства.ЛИФТЪТ КАПАЦИ ТЕНДЖЕРИ - Произведен от материал, безопасен за използване;.Приспособление за КУХНЕНСКИ инструменти - добър дизайн във формата на морков и шик.ЛИФТЪТ на КАПАКА на КУПАТА е Изработена от безопасни за използване на материала.НАКРАЙНИК ЗА РАЗЛИВ -Осигурява комфортно усещане в ръката, което е достатъчно за ефективно съхранение на продукти;.КУХНЕНСКА ТРЪБА ЗА РАЗЛИВ - добра малък гребец капачки за вашите приятели и семейства.ЛИФТЪТ КАПАЦИ ТЕНДЖЕРИ - Произведен от материал, безопасен за използване;.Пратката включва 12 x накрайник за разлив Характеристики - Размер : Около 5,5x3x3 см поставка за капака на гнездото. - Добра малък подарък за вашите приятели и семейство, накрайник за разлив за тенджери. - Цвят : Както е показано на фигура, устройство за теглене на капачка със запушалка за разлив. - Изработен от безопасен за използване на материала за облекчаване на покрива със супа. - Материал : Силикон скоба за лъжици. - дизайн във формата на морков и елегантна защита от преливане тигани. - Практичният кухненски инструмент, удобен и полезен органайзер за капак на тигана. - С удобен усещането на ръцете си, достатъчно, за да си елементи ефективно държат капака отворен.Описание на продукта Лифт за капак на купата е Изработена от хранително-силикон, няма мирис, е безвреден за безопасна употреба. кухненска тръба за разлив Просто я закрепете на тенджера, за да се остави място за изпускане на парата. подемник за капак на тигана може да се използва при переливе на ръба на тигана и така нататък.устройство за кухненски инструменти Това е тапата за преливане, която многофункциональна и много практичен в ежедневието.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория