• Ново
shi джи Донг фанг 4 бр. Комплект Зенковочных бита се Предлага с Электроинструментами с шестигранным Опашка 1/4 и Быстросменными бухалки HSS Дървообработващи инструмен?

shi джи Донг фанг 4 бр. Комплект Зенковочных бита се Предлага с Электроинструментами с шестигранным Опашка 1/4 и Быстросменными

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Функция : Отвор за винта и контрбур за винт на капака може да се пробия едновременно и се задържат на една и съща осСлед като винт завинчен, капачка на винт се намира по-долу на самолета заплата!.Конструкция : Стандартен шестостенния джолан с диаметър 0,64 см може бързо да се замени, а дълбочината на гнездото може да се регулира с помощта на вътрешния шест двустранен ключ.Материал : Тренировка с тайния главата, изработени от бързорежеща стомана, която е лесна за използване.В сравнение с конвенционалните бухалки точността на малко по-горе.Подходящ за : сверлильных на металорежещи машини с касети или съединения, а тренировки с тайния глава са подходящи за пробиване в дърво, пластику, тънък метал, ПЛОСКОСТИ, ПДЧ, фанере, алуминий и дървени слоеве.Опаковъчен лист : Набор от тренировки с тайния глава включва 4 тренировки по 4 различни размери, които могат да отговорят на всички ваши нужди.Най-често използваните размери са приложими към плотникам, шкафчикам, производители на мебели и на други предприятия от дървообработващата промишленост.Име на продукта : Коническое тренировка с тайния глава Материал : быстрорежущая стомана Тип : Коническое деревообрабатывающее зенкерование /конична опашка зенкерования : 1/4 шестостенни дръжка Тегло на опаковката в найлонова торбичка : 86 г. Материал : Тренировка (bevel жило) произведено от HSS4241, а черна фаска е изработена от въглеродна стомана. Съвети : поради ръчно измерване на размер, може да има малка грешка Спецификация : Спецификация бормашина с тайния глава съответства на диаметъра на тренировки (ядро) 6 # 3 мм 10 # 3.5 мм 13 # 4 мм 16 # 4,5 mm.

Всичко за продукта

Countersunk drill specification corresponds to drill (core) diameter:
6# 3mm:
10# 3.5mm:
13# 4mm:
16# 4.5mm :

Подобни продукти в категория