• Ново
Sporacingrts Гребец лост чистачки и Инструменти за отстраняване на клемм батерия Инструмент за премахване на лост чистачки Инструмент за премахване на Гребец на Контро?

Sporacingrts Гребец лост чистачки и Инструменти за отстраняване на клемм батерия Инструмент за премахване на лост чистачки

Rating 
BGN 7.80

Сума
Налично за поръчка

[Практическа функция] Този гребец лост чистачки и инструмент за облекчаване на клеми на батерията позволяват да свали клема чистачки, закрепленную шлицамиСъщо така можете да теглите клипове за клемм на батерията, без да вредят на багажник на батерията. [Характеристики на продукта] Използването на този изделия за демонтаж позволява ефективно да се избегне повреда на лоста на чистачките при демонтаж клеми за чистачки.В повечето случаи проблема може да се реши два гребец лоста на чистачките.Диапазон на регулиране на челюстта регулируема модел е 6-28 мм, което е подходящо за повечето модели.Фиксирани модели на по-удобно да се използват подходящи модели. [Лесна за употреба] Лесен за използване страницата описание на нашия продукт съдържа подробно описание на методите за използване. [Висококачествени материали] е Изработен от въглеродна стомана 45 #, издръжлив метал е преминал специална термичната обработка, на гъба, от ковано желязо и термообработанной стомана с висока твърдост, устойчиви на корозия, които могат да се използват в продължение на дълго време. [Съдържанието на опаковката] 1 * Гребец фиксиран лост чистачки, 1 * Гребец на контролирани лост чистачки.Този гребец лоста на чистачките и инструменти за отстраняване на клемм на батерията повече от способни лесно да правите написано сглобена на лоста на чистачките, инсталирани на конусни шлицах.Тя може да се използва за облекчаване на прекомерно затянутых клемм на батерията и някои лагери на генератора.Той обаче е подходящ само за общите условия, и някои твърде силни клеми за чистачки може да не сработи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория