• Ново
Резачки за настилка дъски с ЦПУ, на Опашка 1/4 инча, рязане Диаметър 1 инч, Фрезер за подравняване на плочи, Фрезер за рендосване на дървен материал, Фрезер Dado Е подход?

Резачки за настилка дъски с ЦПУ, на Опашка 1/4 инча, рязане Диаметър 1 инч, Фрезер за подравняване на плочи, Фрезер за рендосване

Rating 
BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

[Спецификация на продукта] ФРЕЗА С ЦПУ 3 WINGS дограма : Джолан : 1/4 "; Диаметър на разреза : 1"; Дължина на разреза : 1/4"Подарък цанга за рутер 1/2"to1/4" 1 бр. [Висококачествени материали] термостойкое тефлоновое покритие, видий уши индустриален клас с микрозернистостью, корпус от висококачествена легирана стомана, ножове осигуряват отлична износоустойчивост и дълъг експлоатационен живот благодарение на дизайн със защита от откат.Това фрезерное длето с ЦПУ специално проектирани и произведени за да се гарантира високо качество, необходимото в дървообработващата промишленост. [Място за прилагане на] Подходящ за дърво, МДФ, ПДЧ, шперплат, компактни панели, ламинат, акрил и др.it могат да бъдат лесно изрязани улей, който искате.Не режат различни метали и недревесные материали, като например : стомана, желязо, пясък, и т. Тази машина за източване на дъното е идеално не само за изравняване на дървени плочи, шлифоване или изравняване на горната повърхност на дъската, но също така и за подрязване на и фрези на фуга. [Идеална за засаждане] се Използва за CNC и други автоматични рутери, както и ръчни и настолни, преносими маршрутизатори.Например, дървообработващи гравиране машина, обрезной машина и т., Нашите ножове фрези лесно са подходящи за повечето устройства, представени на пазара, така че не е нужно да се притеснявате за монтаж.Перфектен избор за професионалисти и хоби.Моля, проверете дали тя е РАЗМЕР И спецификации, които искате, преди пускането на поръчката. [Следпродажбено обслужване, без проблеми] Безупречно обслужване и поддръжка на услуги не е доволна от услуга за връщане на парите.Ако имате други въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим идеалното решение възможно най-скоро. [Спецификация на продукта] ФРЕЗА С ЦПУ 3 WINGS дограма : Джолан : 1/4 "; Диаметър на разреза : 1"; Дължина на разреза : 1/4".Подарък цанга за рутер 1/2"to1/4" 1 бр. [Висококачествени материали] термостойкое тефлоновое покритие, видий уши индустриален клас с микрозернистостью, корпус от висококачествена легирана стомана, ножове осигуряват отлична износоустойчивост и дълъг експлоатационен живот благодарение на дизайн със защита от откат.Това фрезерное длето с ЦПУ специално проектирани и произведени за да се гарантира високо качество, необходимото в дървообработващата промишленост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория