• Ново
Направи си САМ 5D Афроамериканская Тайната Вечеря Пълна Диамантена Живопис Комплекти на Кръстат Бод YIOITTIO Художествен Портрет на 3D Боя с диаманти 16x20 см (40x50 см)

Направи си САМ 5D Афроамериканская Тайната Вечеря Пълна Диамантена Живопис Комплекти на Кръстат Бод YIOITTIO Художествен Портрет

Rating 
BGN 9.59

Сума
Налично за поръчка

❤ Предимства : В сравнение с компютърни наборными устройства, чисто ръчно точков бормашина за набор на текст може да се определи много цветови грешки и да получите най-добрите резултатиВреме за оформление на тази снимка е отнело на 2 ден 2 дизайнери.Всяка картина ще изпрати 30% повече упражнения, за да се гарантира завършването. ❤ ПЪЛНА ДЕТАЙЛИ - мъниста покриват цялата рисунка и придават повече блясък. Ако имате достатъчно време и търпение и да се радвате на сложен проект, това е изцяло за вас!. ❤ Размер : 40x50 (16x20 см) 5 D диамантена живопис може да се запази в продължение на много години, е идеална за украса на вашата всекидневна, спалня, офис, ресторант, бар или друго място, където искате да съответства на различен стил на оформяне.И това е идеален подарък за рожден ден и фестивали. ❤ Творческо изкуство : Когато сте готови, това ще е перфектното произведение на изкуството, независимо дали е за подарък или украса на вашия дом.Всички те са идеални.Тя се отпуска и е чудесен начин да мине време, забавно и лесно да се направи.Платно ясен, а знаци точни и разбираеми.Подробности ясно определени.Ценовото съотношение е много разумно. ❤ Марка и качество : YIOITTIO е регистрирана марка в Сащ и подкрепя исканията на съответните уеб сайтове.Нашата история датира на около десет години, и ние сме специализирани в производството на диамантени картини.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще решим им на 100% за вас. Цветен платно е нанесен ясен фигура 2. Дебел учебник има добър ефект пастирования 3. Диаманти запазват искрящ ефект 4. Ръчно кодиране на всяка точка осигурява възможно най-добрия ефект на произведения на изкуството.Характеристики на кристали : 1. идеалният размер на 2,8 мм/0,11". кристали с пречупването на 2,360 градуса чист цвят. Висококачествен производствен процес. Устойчиви на окисляване, изрязване, е трайна.Размер на продукта : 40x50 см (16x20 см) Забележка : за Размер на платното е 40*50 представа за Размера информация, която трябва да попълните, е около 35 * 45 виж Опаковката на продукта : висококачествен и издръжлив пузырчатый пакет.Ефективна амортизация, защитава продукта от нараняване. Непрозрачен за защита на личните данни.Подробна информация за продукта : 1 комплект 5 D комплекти диамант художествена рисуване по номера, включва 1 водоустойчив платно за рисуване, достатъчно кръг на стереоскопичен диаманти от смола, 1 диамантени лепкава дръжки, 1 залепваща глина, 1 диамантени плочи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория