• Ново
(2) Средство за премахване на лака, Професионално Премахване на вливат в гел лака от ноктите В продължение на 3-6 минути - Бързо и лесно - Не е необходимо в алуминиево ф?

(2) Средство за премахване на лака, Професионално Премахване на вливат в гел лака от ноктите В продължение на 3-6 минути

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

?【 Натурална растителна формула】 Съставки течност за премахване на лака, извлечени от натурални растения, които са безвредни за човешкия организъм и са с много лека миризма ?【 Защита на ноктите】 Не е необходимо силно да избършете ноктите, просто нежно нанесете средство за премахване на грим върху ноктите, а след това изчакайте 3-5 минути, повърхността на нокътя автоматично ще се счупи, не се притеснявайте за това, че премахването на лака за нокти да навреди на ноктите. ?【 Ефективност и спестяване на време】 Това средство лакочистител потапяне, с помощта на които можете лесно да премахнете лака от ноктите, без да губите много време в професионално почистване на ноктите.Подходящ за UV-пластмасови нокти, акрилни нокти, естествени нокти и други нокти. ? 【Лесна употреба】 Процеса на работа е лесна и бърза.Той е много подходящ нежни дами, които харесват различни преки фасоны.Вие ще изпитате радостта от това, че имате всеки ден разнообразие от красиви нокти. ?【Бележки】 Преди премахването на лака за нокти е препоръчително първо да премахнете мерки и теглилки пясък, за да не се спука автоматично.Ако герметизирующий слой не бъде отстранен, той не ще бъде автоматично изгоряла, и за изпълнение на нокти се нуждаят от повече време.И трябва да бъде хартиена кърпа.Цвят на тази течност за отстраняване на нокти е много красив, и тя е много популярна при момичета.Можете да го поднесе в дар на сестрите и приятелите си.Опаковка : 2x лакочистител бързо и Лесно Този продукт не съдържа вещества, вредни за вашите нокти.Това е гел, извлечени от растения, и му състав е същият, като при удаляемого гелевой вода.Определено време отваливания на ноктите зависи от дебелината на покритието на ноктите и дебелина гел за премахване на гел.Ако е нанесен само един слой цветно покритие, а след това всички ще падне за 2 до 10 минути. но ако базов слой повече от цветен слой и най-горния слой на нанасяне на общо може да се наложи 5-15 минути. Лекотата на използване и переноске, така че можете да променят своя стил на ноктите по всяко време и на всяко място. Бързо отстранете лака от ноктите, намаляване на шлифовку, да не се увредят ноктите. Позволява ви да теглите лак с нокти за кратко време и да се създаде нов дизайн на ноктите.Как да се използва 1. Използвайте шлифоване на лента, за да премахнете мерки и теглилки с повърхността на нокътя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория