• Ново
AMIENIV Набор от Каботажните за Оранжев Торта от 3 части, Метална Поставка за Кифли, Тенис на Десерт Дисплей, Поставяне, с Висока Основа, Декоративни Сервировочное Ясти?

AMIENIV Набор от Каботажните за Оранжев Торта от 3 части, Метална Поставка за Кифли, Тенис на Десерт Дисплей, Поставяне, с

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка от 3 комплекти】 В комплекта са включени : стойка за торти 3 размери 8 см, 10 см, 12 см, подходящи за демонстрации на красивите торти, тарталети, сладкиши, маффинов, закуски, от бисквити или други вкусни ястия! 【Безопасен материал】 Нашия набор за печене на сладкиши е изработен от висококачествено желязо от метал, обработен желязна боя за печене, плавен, ярък и плоски, стабилни основания, безопасна употреба, трайни и трайни;. 【ПРОСТ ДИЗАЙН】 Елегантна червена десерт витрина, стилно резное солидна основа и идеалната централна колона, лесен и просторен кръгла тава.Лесно се сглобява и е запознат, лесно за почистване и е напълно годна за повторно използване, можете да използвате подложки за торти на всяка страна;. 【Подходящите случаи】 Набор от каботажните за десерти е подходящ за чаени сватби, партита, годишнини, рождени дни, детски душове, пекарни, абитуриентски тържества, Коледа, подаръци за деня на благодарността или домашен интериор, и красиво декорирани във всяка трапезарията или хола!. 【Надеждна услуга】 Набор от каботажните за торта ръчно, ако полученият продукт е повреден, моля, свържете се с мен, реша проблема в рамките на 24 часа и ще направя всичко възможно, за да се подобри стоки и направите покупка за клиента по-приятни. 【Опаковка от 3 комплекти】 В комплекта са включени : стойка за торти 3 размери 8 см, 10 см, 12 см, подходящи за демонстрации на красивите торти, тарталети, сладкиши, маффинов, закуски, от бисквити или други вкусни ястия!. 【Безопасен материал】 Нашия набор за печене на сладкиши е изработен от висококачествено желязо от метал, обработен желязна боя за печене, плавен, ярък и плоски, стабилни основания, безопасна употреба, трайни и трайни;. 【ПРОСТ ДИЗАЙН】 Елегантна червена десерт витрина, стилно резное солидна основа и идеалната централна колона, лесен и просторен кръгла тава.Лесно се сглобява и е запознат, лесно за почистване и е напълно годна за повторно използване, можете да използвате подложки за торти на всяка страна;. 【Подходящите случаи】 Набор от каботажните за десерти е подходящ за чаени сватби, партита, годишнини, рождени дни, детски душове, пекарни, абитуриентски тържества, Коледа, подаръци за деня на благодарността или домашен интериор, и красиво декорирани във всяка трапезарията или хола!. 【Надеждна услуга】 Набор от каботажните за торта ръчно, ако полученият продукт е повреден, моля, свържете се с мен, реша проблема в рамките на 24 часа и ще направя всичко възможно, за да се подобри стоки и направите покупка за клиента по-приятни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория