• Ново
стъклена бутилка с Бамбук капак, Запечатан Стъклен Контейнер, Резервоар за съхранение на продукти, Банките-Зидари, Пылезащитная Влага Бутилка за Ядки, Банка за под?

стъклена бутилка с Бамбук капак, Запечатан Стъклен Контейнер, Резервоар за съхранение на продукти, Банките-Зидари, Пылезащитная

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

100% нови материали и високо качество!Стъклена бутилка за съхранение на строга съхранение, консервация, съхранение от прах и влага. капацитет 400-1600 мл за подправки, ядки, цветя чай и друг фланец за съхранение.Материал с високо съдържание на боросиликата, издържа на температурни разлики от -20 ° C до 150 ° C, устойчивост на високи и ниски температури.Дървена капачка с канавкой, може да бъде поставен штабелем или направена стойка. 100% нови материали и високо качество!Стъклена бутилка за съхранение, херметично затворен за съхранение, консервация, защита от прах и влага. капацитет 400-1600 мл за подправки, ядки, цветя чай и друг фланец за съхранение.Материал с високо съдържание на боросиликата, издържа на температурни разлики от -20 ° C до 150 ° C, устойчив на високи и ниски температури.Конструкция капак на гнездо за дървени капаци, могат да бъдат опаковани в стекове или направи стойка. дебел материал, устойчив на абразия и лесно моющийся.При инсталиране на силиконов пръстен привеждане в съответствие с удлинителем се отвори.Подробна информация за продукта : Име : Стъклена бутилка за съхранение Материал : стъкло Размер : както е показано Цвят : прозрачен Особености : висока устойчивост на топлина пакет включва : 1 бр. стъкло Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Без свещи, свещи трябва да закупите отделно.Приложими хора : широката общественост продава само на основните продукти и други стоки от Опаковката съдържа : 1 комплект кутии за подправки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория