• Ново
Гиря за Фитнес N/B 4 кг, Пълномаслено Леярство, Масивна Гмуркане, лека атлетика Тренировъчните Упражнения За мускулите на Ръцете, Женски Клякам за фитнес у Дома, Ядро?

Гиря за Фитнес N/B 4 кг, Пълномаслено Леярство, Масивна Гмуркане, лека атлетика Тренировъчните Упражнения За мускулите на Ръцете,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[Добър capture] Нашата гиря има добра обработка на повърхността, е липсата на чеп, устойчивост на корозия, повишена издръжливост, ви осигурява най-доброто сцепление и не се плъзга в ръката си [Здрав и издръжлив] Този модел е дълбоко противоскользящий козирка.Козирка от полипропиленови пластмаса предпазва пода от надраскване.Здрав и компактен размер, не ще се счупи в продължение на дълго време. [Ергономия] Нескользящая дръжка за удобно ляга в ръката, като се упражнява по-гъвкави и не проявили своя инат.Големи и гладка дръжка, гладки и широки дръжки осигуряват удобен и сигурен захват за мъже и жени. [Широко приложение] Костюм за силови тренировки с kettlebells е много подходящ за занимания у дома, във фитнеса, в офиса.Набор от kettlebells - идеалният инструмент за размах, становой тяга, клекове, вдигане на тежести и тренировки мускули. [Лесно да се съхранява] Комплект за упражнения с kettlebells може да се съхранява в изправено положение.Geary с предпазни винил покритие, идеални за разходка с лодка "бунтовник", стойки на ръце, коремни преси и други упражнения, изискващи използването на kettlebells с плоско дъно. * Универсален гиря за фитнес, не само привлекателна, но и продава, за извайване на тялото, за гореща извайване на тялото, здрава и компактна, момичета лесно е господар, и тя е по-беззаботна в употреба. Описание на продукта : Име : Гиря за фитнес Цвят : розов Материал : pp + бетон Размер : 18 *21 см Тегло : 4 кг Продукти включват : 1 * Гиря за фитнес забележка : 1. Размер на продукта се измерва ръчно и може да бъде грешка в 0-2 см, което е нормално явление. Поради различни монитори снимка може да не отговаря на действителната цвят на продукта.Моля те, прости ми, благодаря ти!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория