• Ново
Склад на крипто-семена KEYSTONE, Метални мрежи в капсула Cryptosteel, на Резервно копие за хладилно съхранение, за Съхранение на ключови фрази Биткойнов на 24 Думи, Стоманена ?

Склад на крипто-семена KEYSTONE, Метални мрежи в капсула Cryptosteel, на Резервно копие за хладилно съхранение, за Съхранение

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【 ЗДРАВ И неразрушаемый 】 : Изработен от стомана марка 304, Keystone Tablet Plus е дългосрочно решение, ви помага да се съхраняват безопасно и създаване на резервни копия на оригиналните данни портфейла си благодарение на устойчивостта му на корозияРазлични винтове, намиращи се в таблетката, за да предпазват от деформации.Той също е оценен на прага на пожароустойчивост от 1399 до 1455 ° C / от 2550 до 2651 ° F (температура на запалване в къщата достига 649 ℃ / 1200 ° F). 【 Елегантен И ефективен дизайн 】 : таблет Keystone Tablet Plus размер малко повече кредитни карти и е много преносим.Лесно ще получите достъп до съдържанието на таблет, плъзнете го в посоката.Можете също така да се възползват от вградените замочной дупка, за да закачите своя мнемонику физически контакти.Всички букви от азбуката са снабдени с предпазни стикери и гравирани с лазер, за да се гарантира тяхната устойчивост на корозия. 【 Съхранение на ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ ФРАЗИ 】 : Поддържа начални фрази от 12, 18 или 24 думи (трябват само първите 4 букви на всяка дума).Подходящ за всички типове криптовалют (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dogecoin, Cardano, Binance Coin, Shiba Inu, Avalanche, Solana, Тера, Polygon, USDC, USDT и т. 【 Богата гама от СЪВМЕСТИМОСТ 】 : Съвместим с всички хардуерни и софтуерни портмоне BIP39 (Ledger Nano X, Trezor, Bitbox, Keep Key, Coldcard, Meta Mask, Coinbase Wallet, Electrum, Mycelium, Изход, Wasabi Wallet, Opolo, Cobo, Zen Go , Coin Smart и т. 【 ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ 】 : 1 таблетка Keystone Plus, 4 листа метални букви от азбуката (общо 252 плочки букви), 2 етикети със защита от хакване, резервни винтове, отвертка и ръководство. 【 Внимание 】 : поради големия брой винтове и точки на заваряване на този продукт по повърхността на продукта могат да останат драскотини, че е нормално явление.Ако продуктът не може да се отвори след транспортиране на големи разстояния, моля, прочетете - https : //www.com/watch?v=i-y Fz Rg5 MTY . 【 ЗДРАВ И неразрушаемый 】 : Изработен от стомана марка 304, Keystone Tablet Plus е дългосрочно решение, ви помага да се съхраняват безопасно и създаване на резервни копия на оригиналните данни портфейла си благодарение на устойчивостта му на корозия.Различни винтове, намиращи се в таблетката, за да предпазват от деформации.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория