• Ново
Контейнери за храна Alipis Запечатан Държач за захар за грим, Многофункционална Мини-буркан с капак, Компактна Кръгла Запечатани банка за подправки от чаени листа с Х?

Контейнери за храна Alipis Запечатан Държач за захар за грим, Многофункционална Мини-буркан с капак, Компактна Кръгла Запечатани

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

tinБАНКА ЗА ЧАЙ С ЗАТЕГНАТИ КАПАЧКИ - чудесен подарък за вашите близки приятели или членове на семейството им много се радвате.Банките от калай за чай-идеални за дома, партита, чаено магазин, търговски център или на някои от другите случаи на употреба. кръгли кутии-изящна изработка, трайни i. Красив цвят, устойчив блясък, тънка полиране.ЛИДИЦЕ БАНКА ЗА ЧАЙ - : е Направена от висококачествен метал премиум-клас с помощта на висококачествена гланцирана облицовки, ярки цветове подчертават красив дизайн.КУТИЯ за КОЛЕДНОТО ПАРТИ - това е изискани кутии за чай, в които много добре се бутилира си чай.Списък на опаковки 2 x консервени кутии Характеристики -Цвят : както е показано на банка за съхранение - Може да се използва за съхранение вкъщи, подарък опаковки в чайном магазин и т. филтъра за кафе на зърна. -Материал : лидице банка за бонбони - Елегантен външен вид тенекиен кутии за чай може да се използва като украса на работния плот. Лидице банка за килер. -Размер : 8,50 X8,50 X8,50 см / 3,34 X3,34 X3 малки чаени кутийки. -Изящна изработка и е идеален за използване в домашната кухня в антикварен жестяном калъф за чаени лампи. -Изящна изработка, уникален дизайн, с капак, лесен за използване кухненски съдове. - Материал-материал, плътно запечатани, и , и Кутия за коледно парти.Описание на продукта Супени консервени кутии, те могат да се мият и използват многократно, защото те са трайни.в кутии за чай с затегнати капачки Просто се изсипва бонбони, ментови бонбони, шоколад, листа или някаква друга храна, която бихте искали да поднесе на своите гости. кръгли кутии - това буркани за съхранение на чай, които стилен и много удобен апарт.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория