• Ново
Върховният Високоскоростен лазерен баркод скенер Тера Pro със стойка за Автоматично включване и изключване с помощта на Smart Stand USB Жична 1D Ръчен четец баркод Plug and Play ?

Върховният Високоскоростен лазерен баркод скенер Тера Pro със стойка за Автоматично включване и изключване с помощта на Smart

Rating 
BGN 23.99

Сума
Налично за поръчка

[Режим на автоматично сканиране с помощта на Smart Stand] : Когато скенер е инсталиран на стена, скенер автоматично включите функцията за автоматично четене в продължение на няколко секундиСлед отстраняване на скоба скенер автоматично ще се върне в режим започне в рамките на няколко секунди. [Поддържа всички 1 D баркодове] : CODE39, CODE39 Full ASCII, CODE128, CODE 32, CODEBAR, CODE93, EAN13, CODE11, EAN-128, EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, MSI, ISBN, ISBN 13, Industrial 2/5, ITF14, примесени 2/5, стандартни 2/5, матрични 2/5, GS1. [Отлична възможност за декодированию] : Бързо и точно сканиране.Повредени, размити, надраскани, намазана, цветни, препратки, сверхдлинные и 3-миллиметровые баркодове формат 1 D не представляват нищо сложно. [Ъгъл на сканиране в широк диапазон] : Ъгъл на отклонение и възвисяване : ±40°. [Програмируем изход] : Префикс и суфикс могат да да бъдат скрити или добавени, цифри могат да бъдат въведени в резултатите от сканирането.Когато скенер е инсталиран на поставка, скенер автоматично включите функцията за автоматично четене в продължение на няколко секунди.След излизане от влакчета скенер автоматично ще се върне в режим започне в рамките на няколко секунди.Разлика Тера 6900 от повечето други скенери : .Стартиране Режим на клавиши.Непрекъснат режим.Режим за активиране на сензора.Поддържа много езици, включително английски, испански, Немски, френски, италиански, японски и т. Фабрична настройка на езика скенер - на английски.Префикс и суфикс могат да да бъдат скрити или добавени, цифри също могат да бъдат въведени в резултатите от сканирането.Моля, запознайте се с стъпки за настройка в ръководството за потребителя.Сканиране корона разработен в Германия в съответствие с германските стандарти за качество.Системен софтуер родом от Германия.Първокласен основен набор от чипове с конкурентни отлично качество.Освен три класически режими на сканиране, този скенер е различна режим на автоматично сканиране с помощта на smart stand. Просто поставете скенер на поставка и се насладете на автоматичен режим!.Забележка : Тера 6900 е в състояние да сканирате цветни бар-кодове, с изключение на "червените ивици на бял фон", а също е най-бързо и точно скенер баркод формат 1 D за цялата история на Тера.Това е почетен пионер 1 D баркод скенери!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория