• Ново
Zerodeko Скоростна Маратонки Играчки Полк Кофа за Боклук Дисплей Дрехи Шкаф за Общежития Органайзер Обувки За съхранение на Маратонки Clo Бели Рафтове Дом за Штабелиру?

Zerodeko Скоростна Маратонки Играчки Полк Кофа за Боклук Дисплей Дрехи Шкаф за Общежития Органайзер Обувки За съхранение

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

пластмасатаСгъваема кутия за съхранение : е Изработена от материал и красива.Органайзер за обувки кутии : а обувките Тази кутия има по-голям капацитет, с дебелина, vi, пластмасови кутии за съхранение.Кутия за съхранение на обувки : Ергономична дръжка, лесно се отваря и затваря.Штабелируемые купищата : купищата могат да бъдат опаковани в стекове за удобство, организация и съхранение.Кутия за съхранение на дрехи : Тази кутия за съхранение на обувки ще ви помогне да спестите място.Сгъваема кутия за съхранение : е Изработена от материал и красива.Органайзер за обувки кутии : а обувките Тази кутия има по-голям капацитет, с дебелина, vi, пластмасови кутии за съхранение.Кутия за съхранение на обувки : Ергономична дръжка, лесно се отваря и затваря.Штабелируемые купищата : купищата могат да бъдат опаковани в стекове за удобство, организация и съхранение.Кутия за съхранение на дрехи : Тази кутия за съхранение на обувки ще ви помогне да спестите място.Осъществяване на Списък 1 x кутия за съхранение Характеристики -Ергономична дръжка, лесно се отваря и затваря органайзер за играчки. -Размер : 40,00 X30,00 X10,00 см. / 15,72 X11,79 X3,93 инча кутия-органайзер за обувки. - Най-добрият избор за поддържане на гардероба си в чистота и организация кутия-органайзер за обувки. - Неговата дебела конструкция гарантира надеждност и дълготрайност на кутии за обувки на контейнери. - Произведен от материал, красив и чанта за съхранение на дрехи. - Прозрачна пластмасова кутия за обувки, улесняваща търсенето на подходящи обувки, сгъваема кутия за съхранение. -Материал : Пластмасови контейнери за обувки. -Цвят : Бял за съхранение на обувки.Информация за стоки, Контейнер за баскетболни обувки Отделни кутии също могат да бъдат надеждно сглобени.кутия-органайзер за обувки С нашите чекмеджета за съхранение можете да намерите всичко по-лесно и по-бързо, така че не е нужно да се ровят в грудах обувки кутии на пода.органайзер за кутии с играчки все още се безпокоите за това, че не са намерили своята обувки?Тази пластмасови обувки за безопасно съхранение в гу.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория