• Ново
jomgeroz Тежкотоварни Пружинен Защелкивающийся Кука Ключодържател От Сплав Карабина Быстроразъемный Ключодържател Ключалката Открит Инструмент Сплав Ключодържате?

jomgeroz Тежкотоварни Пружинен Защелкивающийся Кука Ключодържател От Сплав Карабина Быстроразъемный Ключодържател Ключалката

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

ключодържател от сплав, идеален за ежедневна употреба или на открито, например, на походи, къмпинг, пешем туризма и т лесно Можете да закача на колан, ключодържател или на альпинистскую чанта.Запазете това е така приятен, изчистен EDC и подарък за мъже и жени!.Быстросъемный мини карабинер, свързващ кука за ключодържател, външен битумен кука за раницата.Също е много приятен аксесоар за улицата, на когото можете да се доверите. Размер : около 4,8x1,8 см /1,89x0,71, подходящ за много предмети от всекидневния живот, като например висящ конец, въже, маркуч и т. Скоба за ключодържател изработен от висококачествени сплави, практичен и здрав, това е лесно да се справи.Сверхпрочный пружинен ключодържател с карабинер от сплав, быстросъемный ключодържател, обтегач за външен инструмент, ключодържател от сплав, быстросъемный ключодържател, обтегач за външен карабинаособенности : абсолютно нов и висококачествен ключодържател изработен от висококачествени материали от сплав, практичен и здрав, това е лесно да се справи. Размер : около 4,8x1,8 см /1,89x0,71 ", подходящ за много предмети от всекидневния живот, като например висящ конец, въже, маркуч и т. Ключодържател от сплав, идеален за ежедневна употреба или на открито като алпинизъм, къмпинг, туризъм и т. лесно Можете да закача на колан, ключодържател или на альпинистскую чанта.Запазете това е така приятен, изчистен EDC и подарък за мъже и жени!Быстросъемный мини карабинер, свързващ кука за ключодържател, външен битумен кука за раницата.Също е много приятен аксесоар, който можете да се доверите на открито.Технически характеристики : Материал : сплав, Размер : приблизително 4,8x1,8 см/1,89x0,71"Вид : -A/-bp Опаковка включва : 1x ключодържател от сплав Забележка : Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория